Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Orientacist leta 2022 - drugo

Orientacijski klub Polaris, , 12. 2. 2022

izziv (A) (1.1km / 0m / KT)

1Eneja OstermanOK Polaris 10:53
2Blaž KölnerOK Komenda 11:57+01:04
3Uroš CankarŠOK 13:28+02:35
4Valter FoškiOK Polaris 13:32+02:39
5Anže KölnerOK Komenda 13:50+02:57
6Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 14:12+03:19
7Brina FoškiOK Polaris 14:31+03:38
8Gregor RajOK SG 14:34+03:41
9Tina MočnikOK Komenda 15:11+04:18
10Igor BončinaOK Slovenske Konjice 15:38+04:45
11Ana Pia PogačarOK Komenda 16:45+05:52
12Lili Ivana RajOK SG 17:44+06:51
13Nastja RajOK SG 17:54+07:01
14Tomaž PustOK Komenda 17:56+07:03
15Tanja MezgaOK SG 18:05+07:12
16Lenart AndrejcOK SG 18:29+07:36
17Polona JezeršekOK Komenda 18:32+07:39
18David AndrejcOK SG 18:42+07:49
19Gregor ZupanOK Komenda 19:01+08:08
20Petja BalažičOK SG 19:07+08:14
21Irena Hacin KölnerOK Komenda 19:53+09:00
22Miro ŠalamunOK Polaris 22:43+11:50
Petra StojanOK Komenda MP--:--
Tilen ZupanOK Komenda MP--:--
Nika RavnikarOK Komenda MP--:--
Marko DudićOK SG MP--:--

sprehod (B) (0.5km / 0m / KT)

1Krešo KerestešOK Trzin 10:18
2Tinkara CankarŠOK 12:02+01:44
3Romana ZupanOK Komenda 18:05+07:47
4Darja VodlanOK Polaris 19:26+09:08
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 19:30+09:12
6Ana PlavčakŠOK 20:20+10:02
7Val JarcOK Komenda 23:09+12:51
8Neža JarcOK Komenda 23:11+12:53
9Boris ErženŠOK 23:53+13:35
10Izabela ErženŠOK 23:56+13:38
11Ida Antonija RajOK SG 24:48+14:30
12Gal VodovnikOK SG 24:55+14:37