Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport
Domov / Stran / Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine
Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu http://www.orientacijska-zveza.si. Avtorska dela, ki so na kakršenkoli način vkljucena v spletno stran (na primer vsebine, clanki, slikovni material in podobno) so avtorskopravno varovana.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletne strani (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje ...) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev odgovornosti
Orientacijska zveza Slovenije (OZS) se bo trudila, da bodo podatki na spletni Strani pravilni in ažurni in da bo spletna stran delovala nemoteno, vendar OZS niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in posodobitvah spletne strani ne more biti odgovorna za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.

OZS lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran.

Varstvo podatkov
Kakršnekoli podatke, ki jih OZS pridobi na kakršenkoli nacin preko spletne strani, so namenjeni izkljucno za interno rabo OZS in jih OZS varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Splošno
Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporabi slovensko pravo. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišce v Ljubljani.

To pravno obvestilo lahko OZS kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja. Za vsa vprašanja v zvezi s tem pravnim obvestilom se prosimo obrnite na orientacijska.zveza@guest.arnes.si.

Zadnja sprememba tega pravnega obvestila je bila 30. 10. 2007.


Lepo vabljeni, da se nam pridružite na letošnjem orientacijskem taboru.
Tabor bo potekal v Dolenjskih Toplicah v Taboru Mojca, med sredo 26. 6. in nedeljo 30. 6. 2024.

Preliminarne prijave zbiramo do 15.3., preko obrazca: https://forms.gle/nXoG1zyhvn5Y8ApU9
Dokončno pa so prijave odprte do 15.5.