Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OrangeCup - DP Šrint - sprint

Orientacijski klub Komenda, Kranj, 4. 9. 2021

BEGINNERS (1.6km / 30m / KT)

1Lara ZupanOK Komenda 17:56
2Ema FerencOK Tivoli 19:00+01:04
3Jakob Rupar 22:04+04:08

KIDS (1.25km / 20m / KT)

1Neža JarcOK Komenda 11:40
2Nino Gaber RajOK SG 20:55+09:15
3Inga MarkovičOK SG 20:56+09:16
4Ida Antonija RajOK SG 20:58+09:18
Vacant +-1:20
Žiga SedejOK Azimut +-1:20
Vacant +-1:20
Vacant +-1:20
Vacant +-1:20
Oskar CerarOK Komenda +-1:20
Vacant +-1:20
Izabela ErženŠOK +-1:20
Vacant +-1:20
Vacant +-1:20
Vianez BončinaOK Slovenske Konjice +-1:20
Jonathan MattiHSV OL Villach +-1:20

M10 (1.25km / 20m / KT)

1Lenart AndrejcOK SG 09:53
2Val JarcOK Komenda 10:07+00:14
3Tejo Gaber RajOK SG 10:52+00:59
Vacant +-1:07
Tin ŠucOK Komenda DNS--:--
Vacant +-1:07

M12 (1.6km / 30m / KT)

1Anže KölnerOK Komenda 10:08
2Jakob KurinčičOK Komenda 12:22+02:14
3Rok SedejOK Azimut 12:38+02:30
4Drejc MalusOK Komenda 12:50+02:42
4Enej ŠucOK Komenda 12:50+02:42
6Martin FerencOK Tivoli 13:08+03:00
7Beno BizjakOK Azimut 13:33+03:25
Vacant +-1:52
Vacant +-1:52

M16 (2.8km / 40m / KT)

1Luka SeljakOK Komenda 15:50
2Rok BogatajOK Azimut 16:20+00:30
3Božo BizjakOK Azimut 18:41+02:51
4David SedejOK Azimut 20:16+04:26
5Ožbej MalusOK Komenda 21:01+05:11
6Jaka SeljakOK Komenda 21:33+05:43
7Tilen ZupanOK Komenda 22:00+06:10
8Florijan KremžarOK Komenda 24:55+09:05
Oskar FoškiOK Polaris DNS--:--
Jan CokanOK Komenda DNS--:--
Nejc TurkOK Komenda MP--:--
Vacant +-1:10
Vacant +-1:10

M18 (4.1km / 60m / KT)

1Martin JevševarOK Brežice 20:38
2Natan Maj PoženelOK Komenda 24:40+04:02
3Matevž KuncOK Tivoli 25:36+04:58
Vacant +-1:22
Vacant +-1:22

M21 (4.3km / 60m / KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 18:40
2Matic BlažOK Komenda 19:41+01:01
3Uroš CankarŠOK 24:44+06:04
4Carlo Giacometti 24:58+06:18
5Matjaž DrakslerŠOK 25:26+06:46
6Bojan JevševarOK Brežice 27:46+09:06
7Miha KorenjakOK Komenda 34:50+16:10
Blaž Marot DNS--:--
Vacant +-1:20

M35 (4.1km / 60m / KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 21:44
2Gregor ZupanOK Komenda 21:49+00:05
3Tomaž KremžarOK Komenda 23:47+02:03
4Sergey ChurkinOK Komenda 25:16+03:32
5Tomaž PustOK Komenda 25:37+03:53
5William TonneauOLVE 25:37+03:53
7Timotej ŠucOK Komenda 26:12+04:28
8Alexander ZirnigHSV OL Villach 26:42+04:58
9Gregor RajOK SG 26:59+05:15
10Matej SedejOK Azimut 27:15+05:31
11Valentin ErženOK Azimut 27:16+05:32
12Oleksandr Ievstafiev 27:42+05:58
13David AndrejcOK SG 28:18+06:34
14Andrej JarcOK Komenda 30:19+08:35
Vacant +-1:16
Vacant +-1:16

M50 (2.8km / 40m / KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 17:12
2Marko DudicOK SG 18:01+00:49
3Miha ŠkarabotOK Polaris 18:41+01:29
4Valter FoškiOK Polaris 19:23+02:11
5Josef PolsterHSV Spittal 19:37+02:25
6Robert KuncOK Tivoli 19:48+02:36
7Aleš ZupanOK Polaris 19:53+02:41
8Herwig ProskeOCFF 20:19+03:07
9Bruno ScherrHSV Spittal 20:52+03:40
10Georg PregartnerOLGDK 21:24+04:12
11Ales FerencOK Tivoli 21:55+04:43
12Christian GotthardtHSV Spittal 22:05+04:53
13Igor BončinaOK Slovenske Konjice 25:10+07:58
Vacant +-1:48
Vacant +-1:48
Boris ErženŠOK MP--:--
Wolfgang GermNF Kühnsdorf DNS--:--

M60 (2.5km / 50m / KT)

1Dave LinthicumOrienteer Kansas 20:27
2Vlado SedejOK Azimut 27:45+07:18
Günther DobnikOLCU Viktring DNS--:--
Vacant +-1:33

OPEN (3km / 50m / KT)

1David MattiHSV OL Villach 22:03
2Kate MattiHSV OL Villach 28:47+06:44
3Matjaž FerencOK Tivoli 35:50+13:47
4Bernhard LieberHSV OL Villach 41:27+19:24
5Gregor LeskovšekOK Tivoli 46:00+23:57
Dragan KrivičićOKPT +-1:57
Vacant +-1:57
Vacant +-1:57
Vacant +-1:57
Jakob Rupar +-1:57
Vacant +-1:57
Vacant +-1:57

W10 (1.25km / 20m / KT)

1Mija JerajOK Komenda 07:38
2Jerca KurinčičOK Komenda 08:46+01:08
3Teja ŠucOK Komenda 09:20+01:42
4Julija BizjakOK Azimut 12:12+04:34
5Katarina KremžarOK Komenda 14:17+06:39
6Leila Ema PoženelOK Komenda 19:32+11:54
Vacant +-1:22
Vacant +-1:22

W12 (1.6km / 30m / KT)

1Ajda JerajOK Komenda 12:30
2Nika ErženOK Azimut 13:00+00:30
3Ajda JarcOK Komenda 14:51+02:21
4Zarja ŽižekOK Azimut 14:58+02:28
5Frida MezgaOK SG 17:38+05:08
Vacant +-1:30
Vacant +-1:30
Lili Ivana RajOK SG MP--:--

W16 (2.5km / 50m / KT)

1Neža ObidOK Azimut 16:37
2Brina KölnerOK Komenda 16:40+00:03
3Nea ErženOK Azimut 17:04+00:27
4Vita MalusOK Komenda 18:45+02:08
5Ema Pika RajOK SG 19:38+03:01
6Neža GnezdaOK Azimut 19:39+03:02
7Špela MajdičOK Azimut 21:46+05:09
8Jana MočnikOK Azimut 22:35+05:58
9Mojca KuncOK Tivoli 24:00+07:23
Vacant +-1:23
Vacant +-1:23

W18 (3km / 50m / KT)

1Karin PustOK Komenda 31:01
Vacant +-1:59
Vacant +-1:59

W21 (4.1km / 60m / KT)

1Tori Borish 22:22
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 24:49+02:27
3Zala Serženta SeljakOK Azimut 25:09+02:47
4Nika PoljanšekOK Azimut 25:13+02:51
5Polona JezeršekOK Komenda 26:10+03:48
6Elizaveta Reshetniak 28:12+05:50
7Jedert JevševarOK Brežice 29:26+07:04
8Monika RavnikarOK Komenda 31:28+09:06
9Nika RavnikarOK Komenda 32:41+10:19
10Ajda LampeOK Komenda 33:51+11:29
11Alja DrakslerŠOK 36:01+13:39
12Barbara KmetecKamniški OK 39:15+16:53
Vacant +-1:38
Brina FoškiOK Polaris DNS--:--
Ana ŠalamunOK Polaris DNS--:--

W35 (3km / 50m / KT)

1Nastja RajOK SG 18:49
2Petja BalažičOK SG 19:31+00:42
3Anica HribarOK Brežice 21:03+02:14
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 21:29+02:40
5Tina MočnikOK Komenda 22:32+03:43
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 22:33+03:44
7Elena Gombač ŠucOK Komenda 24:13+05:24
8Mojca FoškiOK Polaris 25:42+06:53
9Marta MalusOK Komenda 27:43+08:54
10Maja Blejec 29:08+10:19
11Katarina SedejOK Azimut 31:48+12:59
12Darja Gorjup PoženelOK Komenda 32:55+14:06
13Tanja KmetecKamniški OK 33:26+14:37
Vacant +-1:11
Vacant +-1:11

W45 (2.5km / 50m / KT)

1Alenka Vuga SeljakOK Komenda 22:01
2Saša ŽižekOK Azimut 22:26+00:25
3Petra StojanOK Komenda 23:43+01:42
4Damjana JeršeOK Polaris 25:47+03:46
5Marjanca PoljanšekOK Azimut 26:59+04:58
6Brigitte MagetOLGDK 28:07+06:06
7CHIARA RAJGELJ 28:13+06:12
8Tanja MezgaOK SG 32:57+10:56
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 38:20+16:19
10Monika PolsterHSV Spittal 40:52+18:51
11Sigrun GotthardtHSV Spittal 46:46+24:45