Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL3 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komendska Dobrava, 23. 4. 2022

BEGINNERS (1.47km / 55m / KT)

1Jošt HadalinOK Azimut 14:12
2Uroš KostelacOK Komenda 15:47+01:35
3David PetekOK Komenda 18:31+04:19
4Inja OblakOK Komenda 19:13+05:01
5Lara ZupanOK Komenda 20:35+06:23
6Ajda KovačičOK Azimut 20:58+06:46
7Corinna KoflerHSV OL Villach 31:02+16:50
8Franz WinklerSPUK 42:49+28:37
9Jera Juvan 52:50+38:38
10Tibor Chambers 55:26+41:14
Romana ZupanOK Komenda MP--:--

KIDS (1.22km / 45m / KT)

1David PetekOK Komenda 13:06
2Neža JarcOK Komenda 14:19+01:13
2Ula KostelacOK Komenda 14:19+01:13
4Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 14:38+01:32
5Izabela ErženŠOK 14:49+01:43
6Ela KostelacOK Komenda 17:47+04:41
7Sofija Fratina 22:00+08:54
8Mila TasićPOB 29:58+16:52
9David Štebe 52:19+39:13
10Živa Štebe 52:20+39:14
11Pia Štebe 52:24+39:18
12Lara Štebe 53:04+39:58

M10 (1.22km / 45m / KT)

1Lan KurtanjekOK Azimut 09:37
2Urh PibernikOK Komenda 10:56+01:19
3Tejo Gaber RajOK SG 14:02+04:25
4Žiga SedejOK Azimut 16:40+07:03
5Jonas KoflerHSV OL Villach 23:58+14:21
Vacant +-1:23
Vacant +-1:23

M12 (1.47km / 55m / KT)

1Drejc MalusOK Komenda 11:46
2Val JarcOK Komenda 12:25+00:39
3Rok SedejOK Azimut 12:49+01:03
4Mihej PrezeljOK Azimut 14:57+03:11
5Lovro NagyOK Polaris 15:42+03:56
6Anze ObidOK Azimut 15:48+04:02
7Robi MlakarOK Azimut 17:21+05:35
8Elias KoflerHSV OL Villach 18:41+06:55
9Matic Jager 36:18+24:32
10Jurij FlorjaničOK Komenda 44:50+33:04
Vacant +-1:14
Vacant +-1:14
Vacant +-1:14

M14 (1.65km / 70m / KT)

1Anže KölnerOK Komenda 13:29
2Ožbej MalusOK Komenda 13:57+00:28
3Lovro KurtanjekOK Azimut 15:40+02:11
4David SedejOK Azimut 16:10+02:41
4Nejc NovakOK Azimut 16:10+02:41
6Matej FerlugaOK Komenda 16:41+03:12
7Florijan KremžarOK Komenda 18:25+04:56
8Enej ŠucOK Komenda 19:07+05:38
9Rado KalcOK Komenda 21:27+07:58
10Jakob ErjavecOK Komenda 24:02+10:33
11Teo BratusGAJA Orienteering 26:40+13:11
12Anton GreinerSUSO 44:51+31:22
Vacant +-1:31
Beno BizjakOK Azimut DNF--:--

M16 (2.57km / 115m / KT)

1Borut GantarOK Azimut 34:07
Vacant +-1:53
Moritz GreinerSUSO MP--:--
Vacant +-1:53

M18 (3.63km / 150m / KT)

Vacant

M21A (3.63km / 150m / KT)

1Hannes PacherSUSO 38:27
2Pablo González Barahona 42:24+03:57
3Gregor ZupanOK Komenda 43:34+05:07
4Jure KavčičOK Komenda 44:53+06:26
5Marko ObidOK Azimut 47:32+09:05
6Markus GreinerSUSO 47:55+09:28
7Juho MarkkuMulPa 49:13+10:46
8Maurizio FicurOK Komenda 50:12+11:45
9Aleksi MarkkuMulPa 50:39+12:12
Vacant +-1:33

M21B (2.57km / 115m / KT)

1Matej VidičOK Azimut 26:53
2Rok MočnikOK Azimut 27:17+00:24
3Boštjan BogatajOK Azimut 27:47+00:54
4Klemen KendaOK Azimut 31:59+05:06
5Franc MalusOK Komenda 32:54+06:01
6Andrej JarcOK Komenda 34:12+07:19
7Blaž KovačičOK Azimut 35:03+08:10
8Erik MikužOK Azimut 35:14+08:21
9Emil KacinOK Azimut 38:08+11:15
10Tilen ZupanOK Komenda 38:46+11:53
11Rado PrezeljOK Azimut 42:35+15:42
12Timotej ŠucOK Komenda 43:54+17:01
13Denis MikužOK Azimut 49:39+22:46
14Daniel GotthardtHSV Spittal 56:03+29:10
15Ibrahim BostanOK Komenda 70:26+43:33
16Gregor LeskovšekOK Tivoli 87:23+60:30
Uroš CvelbarOK Azimut DNS--:--
Boštjan BizjakOK Azimut DNS--:--
Vacant +-1:07
Vacant +-1:07
Luka KurtanjekOK Azimut MP--:--
Tomaž MlakarOK Azimut DNF--:--

M21E (4.27km / 185m / KT)

1Simon StanonikOK Azimut 30:12
2Peter TušarOK Azimut 34:37+04:25
3Žan RavnikarOK Azimut 39:22+09:10
4Kalvis KalvaOK Arona 42:43+12:31
5Tomaž PirnatOK SG 47:42+17:30
6Uroš CankarŠOK 49:23+19:11
7Natan Maj PoženelOK Komenda 51:22+21:10
8Ales FerencOK Tivoli 61:44+31:32
9Jaka CesarOK SG 80:35+50:23
10Tilen Jagodič 94:51+64:39
Vacant +-1:48
Vacant +-1:48
Vacant +-1:48

M35 (3.63km / 150m / KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 30:58
2Blaž KölnerOK Komenda 31:46+00:48
3Jaka PiltaverOK Brežice 34:35+03:37
4Sergey ChurkinOK Komenda 34:36+03:38
5Tomaž KremžarOK Komenda 34:47+03:49
6Rajko KračunKamniški OK 36:01+05:03
7Bojan JevševarOK Brežice 38:01+07:03
8Oleksandr Ievstafiev 38:35+07:37
9Tuomas HujalaHS 40:45+09:47
10Kristjan GantarOK Azimut 42:01+11:03
11Henri HujalaMulPa 42:41+11:43
12Ivan NagyOK Polaris 44:45+13:47
13Andraž RavnikarOK Polaris 46:58+16:00
14Matej SedejOK Azimut 48:00+17:02
15Miran KolmanKamniški OK 48:04+17:06
16Andrej StudenOK Polaris 51:20+20:22
Vacant +-1:02
Vacant +-1:02
Vacant +-1:02

M45 (3.13km / 135m / KT)

1Siegfried OpetnikHSVK 29:32
2Josef PolsterHSV Spittal 30:20+00:48
3Boris ErženŠOK 33:38+04:06
4Tomaž PustOK Komenda 34:20+04:48
5Jožko JazbarOK Azimut 36:32+07:00
6Igor BončinaOK Slovenske Konjice 41:20+11:48
7Valter FoškiOK Polaris 41:35+12:03
8Markus ThomanSPUK 41:39+12:07
9Andrej CimermanOK Polaris 44:57+15:25
10Tomaž KupnikOK Azimut 58:01+28:29
Vacant +-1:28
Rok SušnikOK Azimut DNS--:--
Vacant +-1:28
Peter FerlugaOK Komenda DNS--:--

M55 (2.68km / 125m / KT)

1Bruno ScherrHSV Spittal 27:44
2Herwig ProskeOCFF 27:51+00:07
3Jouni MarkkuMulPa 30:34+02:50
4Aleš BorštnikOK Tivoli 32:07+04:23
5Christian GotthardtHSV Spittal 32:08+04:24
6Dalibor RadovanOK Polaris 34:37+06:53
7Andrej KorelcOK Komenda 38:13+10:29
8Timo NeuvonenMulPa 39:20+11:36
9Aleš ZupanOK Polaris 40:10+12:26
10Marijan LebanOK Azimut 45:37+17:53
Vacant +-1:16
Vacant +-1:16
Miro ŠalamunOK Polaris DNS--:--
Dušan SmoleOK Polaris MP--:--
Silvo BabičOK Komenda DNS--:--

M65 (2.15km / 90m / KT)

1Kristian LeonhardtOCFF 27:26
2Stefano ZonatoOLG Regensburg 27:33+00:07
3Charles NelsonOK Azimut 33:47+06:21
4Wolfgang GermNF Kühnsdorf 35:02+07:36
5Pertti LaineMulPa 35:28+08:02
6Vlado SedejOK Azimut 47:02+19:36
7Janko LapajneOK Azimut 52:18+24:52
Vacant +-1:34
Vacant +-1:34

OPEN (2.57km / 115m / KT)

1Dragan KrivičićOKPT 72:23
2Shradha Agarwal 87:59+15:36
Laura Schill DNS--:--

W10 (1.22km / 45m / KT)

1Timeja PrezeljOK Azimut 10:35
2Brina PrevodnikOK Komenda 11:44+01:09
3Katarina KremžarOK Komenda 12:26+01:51
4Špela MlakarOK Azimut 15:36+05:01
5Manca PahorOK Komenda 16:32+05:57
6Marja NagyOK Polaris 19:35+09:00
Vacant +-1:25

W12 (1.47km / 55m / KT)

1Lili Ivana RajOK SG 12:50
2Miša AndrejcOK SG 14:47+01:57
3Brina GantarOK Azimut 15:05+02:15
4Teja ŠucOK Komenda 16:13+03:23
5Mija JerajOK Komenda 18:36+05:46
6Tinkara CankarŠOK 25:16+12:26
7Leila Ema PoženelOK Komenda 27:07+14:17
8Neža KovačičOK Azimut 71:11+58:21
Vacant +-1:10
Vacant +-1:10
Vacant +-1:10

W14 (1.47km / 55m / KT)

1Ajda JarcOK Komenda 14:12
2Ajda JerajOK Komenda 14:21+00:09
3Taja Vrtnik 16:47+02:35
4Nika ErženOK Azimut 37:12+23:00
Vacant +-1:48

W16 (1.65km / 70m / KT)

1Brina KölnerOK Komenda 13:45
2Špela MajdičOK Azimut 17:25+03:40
Vacant +-1:15
Vacant +-1:15

W18 (2.57km / 115m / KT)

1Karin PustOK Komenda 34:43
2Manja LebanOK Azimut 37:31+02:48
Vacant +-1:17
Vacant +-1:17

W21B (1.65km / 70m / KT)

1Radmila TasićPOB 23:00
2Izabel PeternelOK Komenda 24:10+01:10
3Spela BogatajOK Komenda 26:20+03:20
4Darja Gorjup PoženelOK Komenda 26:29+03:29
5Ajda LampeOK Komenda 26:55+03:55
6Marta MalusOK Komenda 27:26+04:26
7Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 29:15+06:15
8Vivija Kolar 29:36+06:36
9Elena Gombač ŠucOK Komenda 30:08+07:08
10Maja IsteničOK Azimut 33:36+10:36
11Nataša BogatajOK Azimut 34:09+11:09
12Petra Močnik 36:00+13:00
12Maja ObidOK Azimut 36:00+13:00
14Katarina SedejOK Azimut 38:06+15:06
15Martina Kržič NagyOK Polaris 55:37+32:37
16Klavdija PrezeljOK Azimut 63:58+40:58
Kerstin ThomanSPUK MP--:--
Vacant
Vacant

W21E (3.63km / 150m / KT)

1Katja BabičOK Komenda 33:39
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 35:06+01:27
3Nuša JeramOK Azimut 42:34+08:55
4Zala ZavrlOK Komenda 43:50+10:11
5Ana Pia PogačarOK Komenda 43:56+10:17
6Nika PoljanšekOK Azimut 44:32+10:53
7Nika RavnikarOK Komenda 48:34+14:55
8Teja TušarOK Azimut 49:25+15:46
9Julija FerencOK Tivoli 50:13+16:34
10Lara GantarOK Azimut 52:13+18:34
11Monika RavnikarOK Komenda 53:41+20:02
12Ana ŠalamunOK Polaris 55:17+21:38
13Zala Serženta SeljakOK Azimut 56:49+23:10

W35 (3.13km / 135m / KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 36:37
2Tina MočnikOK Komenda 37:11+00:34
3Chiara SepinOK Komenda 41:00+04:23
4Bernadett KelemenHSV OL Villach 44:06+07:29
5Damjana GantarOK Azimut 55:08+18:31
6Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 56:35+19:58
7Irena Hacin KölnerOK Komenda 61:21+24:44
8Kseniia Balashova 130:42+94:05
Lidija BenigarKamniški OK DNS--:--
Vacant +-1:23
Vacant +-1:23

W45 (2.68km / 125m / KT)

1Barbara WinklerSPUK 31:36
2Mojca FoškiOK Polaris 38:34+06:58
3Irene Greiner-LöschniggSUSO 41:12+09:36
4Saša ŽižekOK Azimut 42:12+10:36
5Maja ProsenOK Komenda 48:09+16:33
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 48:57+17:21
7Petra StojanOK Komenda 54:25+22:49
Vacant +-1:24
Vacant +-1:24

W55 (2.15km / 90m / KT)

1Hildegard ScherrHSV Spittal 35:57
Vacant +-1:03
Vacant +-1:03