Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL4 - sprint

Škofjeloški orientacijski klub, Okroglo, 26. 3. 2022

Begginers (1.07km / m / KT)

1Teo BratusGAJA Orienteering 07:45
2Romana ZupanOK Komenda 17:48+10:03
Ute HierzeggerWr.Akad.TV DNS--:--
Herwig HierzeggerWr.Akad.TV DNS--:--

Kids (1.07km / m / KT)

1Neža JarcOK Komenda 10:02
2Nino Gaber RajOK SG 20:35+10:33
3Mila TasićPOB 43:15+33:13
Izabela ErženŠOK DNS--:--

M10 (1.07km / m / KT)

1Lan KurtanjekOK Azimut 08:20
2Tejo Gaber RajOK SG 08:48+00:28
3Luka RožičOK SG 21:18+12:58
4Žiga SedejOK Azimut 36:50+28:30

M12 (1.46km / m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 10:12
2Drejc MalusOK Komenda 11:30+01:18
3Mihej PrezeljOK Azimut 14:01+03:49
4Val JarcOK Komenda 16:18+06:06
5Anze ObidOK Azimut 24:09+13:57
6Lovro NagyOK Polaris 24:12+14:00
7Lenart AndrejcOK SG 24:53+14:41
8Žiga SlabeIndividuals/No Club 50:12+40:00
Aljoša AndrejcOK SG DNS--:--

M16 (2.42km / m / KT)

1Anže KölnerOK Komenda 22:26
2Lovro KurtanjekOK Azimut 26:17+03:51
3Ožbej MalusOK Komenda 27:33+05:07
4Matej FerlugaOK Komenda 30:27+08:01
5Jaka SeljakOK Komenda 32:16+09:50
6Beno BizjakOK Azimut 32:54+10:28
7David SedejOK Azimut 39:08+16:42
8Florijan KremžarOK Komenda 42:51+20:25
9Nejc NovakOK Azimut 55:12+32:46
Enej ŠucOK Komenda DNS--:--
Borut GantarOK Azimut DNS--:--
Vidjan LenartOK SG DNS--:--

M18 (2.39km / m / KT)

1Luka SeljakOK Komenda 16:17
2Nejc TurkOK Komenda 16:56+00:39
3Primož GantarOK Azimut 17:46+01:29
4Rok BogatajOK Azimut 19:30+03:13
5Božo BizjakOK Azimut 21:12+04:55
5Martin JevševarOK Brežice 20:55+04:38
6Tilen ZupanOK Komenda 33:17+17:00

M21 (2.96km / m / KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 15:18
2Matic BlažOK Komenda 18:07+02:49
3Oskar MalmbergIFK Umea 18:15+02:57
4Natan Maj PoženelOK Komenda 20:57+05:39
5Ivan NagyOK Polaris 24:49+09:31
6Martin FerencOK Tivoli 31:49+16:31
7Ales FerencOK Tivoli 35:25+20:07
Žan RavnikarOK Azimut MP--:--

M35 (2.72km / m / KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 17:30
2Igor GavrilovOK Komenda 19:15+01:45
3Tomaž KremžarOK Komenda 20:22+02:52
4Gregor ZupanOK Komenda 20:43+03:13
5Matej SedejOK Azimut 21:41+04:11
6Franc MalusOK Komenda 23:46+06:16
7Andrej StudenOK Polaris 24:56+07:26
8Kristjan GantarOK Azimut 25:17+07:47
9Marko ObidOK Azimut 25:54+08:24
10Maurizio FicurOK Komenda 26:26+08:56
11Gregor RajOK SG 27:05+09:35
12Klemen KendaOK Azimut 27:09+09:39
13Valentin ErženOK Azimut 27:36+10:06
14Timotej ŠucOK Komenda 29:36+12:06
15Sergey ChurkinOK Komenda 30:17+12:47
16Luka KurtanjekOK Azimut 39:34+22:04
17Rado PrezeljOK Azimut 48:17+30:47
18David AndrejcOK SG 54:29+36:59
19Rok SušnikOK Azimut 66:01+48:31
Nikola TasićPOB DNF--:--
Andrej JarcOK Komenda DNS--:--
Boštjan BogatajOK Azimut DNS--:--
Borut SeljakOK Komenda DNS--:--

M50 (2.42km / m / KT)

1Marko DudićOK SG 17:38
2Josef PolsterHSV Spittal 19:43+02:05
3Tomaž PustOK Komenda 20:27+02:49
4Miha ŠkarabotOK Polaris 20:58+03:20
5Miro ŠalamunOK Polaris 21:02+03:24
6Bruno ScherrHSV Spittal 21:42+04:04
7Boris ErženŠOK 22:28+04:50
8Valter FoškiOK Polaris 23:48+06:10
9Igor BončinaOK Slovenske Konjice 23:57+06:19
10Aleš BorštnikOK Tivoli 24:48+07:10
11Christian GotthardtHSV Spittal 25:04+07:26
12Jožko JazbarOK Azimut 25:42+08:04
13Aleš ZupanOK Polaris 28:36+10:58

M60 (2.22km / m / KT)

1Günther DobnikOLCU Viktring 23:01
2Charles NelsonOK Azimut 31:51+08:50
3Janko LapajneOK Azimut 33:34+10:33
4Vlado SedejOK Azimut 38:36+15:35

Open (2.39km / m / KT)

1Erik MikužOK Azimut 39:41
2Dragan KrivičićOKPT 86:11+46:30
Denis MikužOK Azimut MP--:--

W10 (1.07km / m / KT)

1Katarina KremžarOK Komenda 09:21
2Timeja PrezeljOK Azimut 10:01+00:40
3Marja NagyOK Polaris 17:36+08:15
4Inga MarkovičOK SG 35:19+25:58
5Ida Antonija RajOK SG 35:25+26:04

W12 (1.46km / m / KT)

1Nika ErženOK Azimut 13:55
2Julija BizjakOK Azimut 15:30+01:35
3Lili Ivana RajOK SG 17:07+03:12
4Miša AndrejcOK SG 20:19+06:24
5Teja ŠucOK Komenda 20:59+07:04
6Brina GantarOK Azimut 25:02+11:07
7Frida MezgaOK SG 25:20+11:25
8Tinkara CankarŠOK 26:03+12:08
9Leila Ema PoženelOK Komenda 26:07+12:12

W16 (2.42km / m / KT)

1Brina KölnerOK Komenda 21:24
2Ema Pika RajOK SG 27:50+06:26
3Jana MočnikOK Azimut 28:51+07:27
4Špela MajdičOK Azimut 30:15+08:51
5Ajda JarcOK Komenda 36:52+15:28

W18 (2.39km / m / KT)

1Nastja FerlugaOK Komenda 16:18
2Nea ErženOK Azimut 21:25+05:07
3Neža ObidOK Azimut 21:53+05:35
4Stella CigniniPunto K 23:07+06:49
5Neža GnezdaOK Azimut 23:44+07:26
6Manja LebanOK Azimut 35:58+19:40
7Izabel PeternelOK Komenda 42:32+26:14
Tajda RazpetOK Azimut DNS--:--

W21 (2.72km / m / KT)

1Katja BabičOK Komenda 16:39
2Polona JezeršekOK Komenda 20:09+03:30
3Nika PoljanšekOK Azimut 21:12+04:33
4Nuša JeramOK Azimut 21:35+04:56
5Zala ZavrlOK Komenda 22:40+06:01
6Ana Pia PogačarOK Komenda 23:31+06:52
7Nika RavnikarOK Komenda 24:31+07:52
8Monika RavnikarOK Komenda 27:41+11:02
9Urša ŠtanfelOK Azimut 33:04+16:25
10Zala Serženta SeljakOK Azimut 34:37+17:58
Jedert JevševarOK Brežice DNS--:--
Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK DNS--:--
Ajda LampeOK Komenda DNS--:--
Teja TušarOK Azimut DNS--:--

W35 (2.39km / m / KT)

1Sofia BörjeskogOK Tor 20:41
2Chiara SepinOK Komenda 24:22+03:41
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 27:11+06:30
4Tina MočnikOK Komenda 27:31+06:50
5Anica HribarOK Brežice 31:00+10:19
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 32:20+11:39
7Mojca FoškiOK Polaris 37:21+16:40
8Nastja RajOK SG 39:02+18:21
9Marta MalusOK Komenda 40:11+19:30
10Elena Gombač ŠucOK Komenda 48:06+27:25
11Katarina SedejOK Azimut 48:38+27:57
12Maja IsteničOK Azimut 53:17+32:36
13Maja ObidOK Azimut 54:38+33:57
14Damjana GantarOK Azimut 57:56+37:15
15Maja Visinski AndrejcOK SG 61:39+40:58
16Darja Gorjup PoženelOK Komenda 62:28+41:47
Ana PlavčakŠOK DNS--:--

W45 (2.22km / m / KT)

1Cristina RuiniPunto K 28:04
2Hildegard ScherrHSV Spittal 30:17+02:13
3Petra StojanOK Komenda 36:27+08:23
4Alenka Vuga SeljakOK Komenda 40:52+12:48
4Marjanca PoljanšekOK Azimut 43:42+15:38
5Cristiana DonaggioPunto K 58:20+30:16
6Irena BalažičOK SG 60:15+32:11
7Tanja MezgaOK SG 84:27+56:23
8Klavdija PrezeljOK Azimut 109:10+81:06