Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL3, DP - sprint

Planinsko društvo Ajdovščina, Ajdovščina, 23. 1. 2022

M10 (950.0km / m / KT)

1Pietro Bavcar 9:28
2Aljoša Bačnar Tušar 9:47+00:19
3Luka Rožič 13:51+04:23

Ž10 (950.0km / m / KT)

1Beatrice Sessi 13:32
2Inga Markovič 14:18+00:46
3Katarina Kremžar 15:51+02:19
4Ida Antonija Raj 16:22+02:50

ZAČ (950.0km / m / KT)

1Gloria Celano 15:22
2Romana Zupan 24:53+09:31
3Davide Bavcar 32:51+17:29
Jaša Kerčmar +-1:38

M12 (1.3km / m / KT)

1Drejc Malus 11:43
2Aljoša Andrejc 12:09+00:26
3Kevin Kerčmar 12:49+01:06
4Anze Obid 14:43+03:00
5Matic Kerševan 15:00+03:17
6Lenart Andrejc 15:36+03:53
7Val Jarc 18:32+06:49
8Jakob Praček 24:27+12:44
9Matija Kerševan 31:03+19:20

Ž12 (1.3km / m / KT)

1Lili Ivana Raj 11:32
2Nika Eržen 11:59+00:27
3Miša Andrejc 12:57+01:25
4Giorgia Sessi 13:03+01:31
5Teja Šuc 14:04+02:32
6Julija Bizjak 15:38+04:06
7Brina Gantar 16:18+04:46
8Tinkara Cankar 17:05+05:33
9Frida Mezga 17:39+06:07
10Leila Ema Poženel 18:18+06:46
11Sofija Jerkič 33:13+21:41

M16 (1.6km / m / KT)

1Rok Bogataj 10:27
2Anže Kölner 11:40+01:13
3David Sedej 13:34+03:07
4Matej Ferluga 14:10+03:43
5Enej Šuc 14:21+03:54
6Tine Novak 14:48+04:21
7Jaka Seljak 15:02+04:35
8Beno Bizjak 15:20+04:53
8Ožbej Malus 15:20+04:53
10Borut Gantar 15:22+04:55
11Florijan Kremžar 17:56+07:29
12Gal Nemeček 19:52+09:25
13Matija Bovcon 20:44+10:17
14Rok Cigoj 21:23+10:56
15Jakob Pečenko 22:16+11:49
16Maj Klančič 29:31+19:04
Oskar Foški MP--:--
Patrik Beltram MP--:--
Aljaž Kerševan MP--:--
Job Birsa MP--:--
Benjamin Prinčič MP--:--
Filip Šavli MP--:--

Ž16 (1.6km / m / KT)

1Lisa Rivetta 11:28
2Brina Kölner 11:30+00:02
3Špela Majdič 12:03+00:35
4Jana Močnik 12:44+01:16
5Ema Pika Raj 12:50+01:22
6Klara Mahkovec 14:44+03:16
7Ajda Jarc 16:42+05:14
8Sara Kerševan 28:51+17:23
Maja Studen MP--:--
Mia Žigon MP--:--

M18 (2.0km / m / KT)

1Luka Seljak 14:32
2Božo Bizjak 15:26+00:54
3Nejc Turk 15:56+01:24
4Primož Gantar 16:07+01:35
5Miha Kočevar 19:59+05:27
6Tilen Zupan 20:57+06:25
7Jakob Novak 21:17+06:45
Manuel Alberto Montes MP--:--

Ž18 (2.0km / m / KT)

1Nastja Ferluga 14:45
2Neža Obid 16:11+01:26
3Nea Eržen 16:15+01:30
4Stella Cignini 16:52+02:07
5Lana Mohorič 16:53+02:08
6Neža Gnezda 18:23+03:38
7Vita Malus 18:33+03:48
8Karin Pust 20:53+06:08
Izabel Peternel MP--:--

Ž35 (2.0km / m / KT)

1Chiara Sepin 18:07
2Marta Canal 18:49+00:42
3Petja Balažič 19:07+01:00
4Ana Pribaković Borštnik 20:25+02:18
5Nastja Raj 20:31+02:24
5Tina Močnik 20:31+02:24
7Irena Hacin Kölner 21:15+03:08
8Damjana Gantar 22:23+04:16
9Margareta Pavlič 23:00+04:53
10Barbara Kmetec 24:01+05:54
11Maja Istenič 24:20+06:13
12Radmila Tasić 27:02+08:55
13Marta Malus 27:40+09:33
14Maja Visinski Andrejc 28:59+10:52
15Darja Gorjup Poženel 31:34+13:27
16Tina Tušar 1:00:23+42:16
17Kseniia Balashova 1:11:50+53:43
Lea Biasutti MP--:--

M21 (2.7km / m / KT)

1Simon Stanonik 14:01
2Gregor Hvala 14:38+00:37
3Pietro Sergas 14:56+00:55
4Tihon Salopek 15:01+01:00
5Uroš Cankar 17:52+03:51
6Natan Maj Poženel 18:14+04:13
7Filippo Facchin 18:54+04:53
8Nejc Kodrič 21:39+07:38
9Ibrahim Bostan 24:15+10:14
10Ales Ferenc 26:54+12:53
11Martin Ferenc 28:14+14:13
12Nejc Rojc 37:34+23:33

M20 (2.7km / m / KT)

1Filip Petrovič 20:00

OPEN (2.7km / m / KT)

1Štefan Egon Pavlica 34:09
2Dragan Krivičić 49:31+15:22
Giuseppe Specogna +-1:51
Valentina Izidor Pavlica MP--:--

Ž21 (2.3km / m / KT)

1Nuša Jeram 15:08
2Mojca Flerin Drevenšek 16:16+01:08
3Ana Pia Pogačar 16:19+01:11
4Deja Razpet 17:25+02:17
5Nika Poljanšek 17:33+02:25
6Teja Tušar 17:52+02:44
7Polona Jezeršek 18:16+03:08
8Nika Ravnikar 18:37+03:29
9Zala Zavrl 19:04+03:56
10Julija Ferenc 19:47+04:39
11Karin Cescon 20:04+04:56
12Ajda Lampe 22:14+07:06
Zala Serženta Seljak MP--:--

M35 (2.3km / m / KT)

1Blaž Kölner 13:58
2Igor Gavrilov 14:30+00:32
3Tomaž Kremžar 15:05+01:07
4Stefano Collodet 15:18+01:20
5Dušan Petrovič 15:29+01:31
6Oleksandr Ievstafiev 15:31+01:33
7Sergey Churkin 15:55+01:57
8Andrea Rivetta 15:56+01:58
9Tihomir Salopek 16:32+02:34
10Andrej Jarc 17:02+03:04
11Gregor Zupan 17:08+03:10
12Matej Sedej 17:11+03:13
13Janko Bačnar 17:16+03:18
14Gregor Pavlič 17:32+03:34
15Gregor Raj 17:36+03:38
16Andrej Studen 17:43+03:45
17Peter Ferluga 17:44+03:46
18Maurizio Ficur 17:50+03:52
19Timotej Šuc 17:55+03:57
20Valentin Eržen 18:06+04:08
21Franc Malus 18:27+04:29
22Maurizio Marussig 18:33+04:35
22Kristjan Gantar 18:33+04:35
24Uroš Petrovič 19:06+05:08
25Marko Obid 19:49+05:51
26David Andrejc 19:57+05:59
27Tomaž Kupnik 22:28+08:30
28Matej Vidič 28:09+14:11
29Rok Sušnik 29:37+15:39
30Klemen Kenda 30:41+16:43
31Nikola Tasić 44:22+30:24
32Pietro Ciranda 49:45+35:47
Dejan Sedej MP--:--

M50 (1.9km / m / KT)

1Aleš Poljanšek 13:01
2Marko Dudić 13:12+00:11
3Tomaž Pust 13:25+00:24
4Gregor Anderluh 13:59+00:58
5Jožko Jazbar 14:47+01:46
6Miha Škarabot 15:04+02:03
7Aleš Zupan 15:47+02:46
8Valter Foški 16:09+03:08
9Dušan Smole 16:19+03:18
10Aleš Borštnik 18:01+05:00

M60 (1.9km / m / KT)

1Cesare Tarabocchia 16:57
2Vlado Sedej 26:30+09:33
3Zdenko Pavlič 36:16+19:19
4Mirko Vodovnik 36:44+19:47

Ž45 (1.9km / m / KT)

1Saša Žižek 17:55
2Cristina Ruini 19:03+01:08
3Marija Anderluh 20:21+02:26
4Damjana Jerše 25:33+07:38
5Cristiana Donaggio 27:12+09:17
6Tanja Mezga 29:08+11:13
7Darja Vodlan 32:06+14:11
8Alenka Škarabot 36:45+18:50
9Irene Bruno 43:40+25:45
Irena Balažič MP--:--

DRUŽ (1.2km / m / KT)

1Maša Cigoj Podgornik Lea 13:31
2Tina Pavlič 17:12+03:41
3Vito Pavlič 20:13+06:42
4Tasić Mila Alnilan Lobato 27:00+13:29
5Maja, Teodor Cankar 36:11+22:40
Aleš Jana Filip Jerkič MP--:--
Zala Gruden MP--:--

OTR (1.2km / m / KT)

1Neža Jarc 17:50
2Žiga Štokelj 28:26+10:36
3Maks Malik 28:29+10:39