Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL2 - sprint

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, Fužine, 18. 12. 2021

SSOL 2022

 


M10 (0.85km / m / KT)

Žiga SedejOK Azimut DNS--:--

M12 (1.7km / m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 12:20
2Val JarcOK Komenda 13:47+01:27
3Andraž MiheljakOK SG 14:18+01:58
4Robi MlakarOK Azimut 16:56+04:36
5Mihej PrezeljOK Azimut 18:11+05:51
6Valentin RodmanPD Ajdovščina 19:07+06:47
7Matija KerševanPD Ajdovščina 22:00+09:40
8Žiga SlabeOK Tivoli 25:36+13:16
9Matic KerševanPD Ajdovščina 29:48+17:28
Anze ObidOK Azimut DNS--:--
Vid DovčOK Tivoli DNS--:--
Lenart AndrejcOK SG DNS--:--

M16 (2.25km / m / KT)

1David SedejOK Azimut 14:33
2Lovro KurtanjekOK Azimut 15:02+00:29
3Anže KölnerOK Komenda 15:03+00:30
4Jaka SeljakOK Komenda 15:13+00:40
5Aljaž KerševanPD Ajdovščina 16:40+02:07
6Borut GantarOK Azimut 18:31+03:58
7Florijan KremžarOK Komenda 18:38+04:05
8Enej ŠucOK Komenda 18:39+04:06
9Matej BratožPD Ajdovščina 19:22+04:49
10Gal NemečekPD Ajdovščina 20:57+06:24
11Matija BovconPD Ajdovščina 23:51+09:18
12Vidjan LenartOK SG 25:44+11:11
Oskar FoškiOK Polaris DNS--:--
Matej FerlugaGAJA Orienteering DNS--:--
Tine NovakPD Ajdovščina MP--:--

M18 (2.95km / m / KT)

1Luka SeljakOK Komenda 13:35
2Nejc TurkOK Komenda 14:06+00:31
3Božo BizjakOK Azimut 15:03+01:28
4Primož GantarOK Azimut 16:26+02:51
5Matevž KuncOK Tivoli 17:02+03:27
6Lev ŽižekOK Azimut 43:33+29:58
Rok BogatajOK Azimut DNS--:--

M21 (3.6km / m / KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 15:00
2Goran PolojazGAJA Orienteering 15:37+00:37
3Alessandro RivettaSemiperdo 15:40+00:40
4Simon StanonikOK Azimut 15:46+00:46
5Jan DovčOK Tivoli 15:49+00:49
6Peter TušarOK Azimut 15:57+00:57
7Matic BlažOK Komenda 16:13+01:13
8Pietro SergasPunto K 17:01+02:01
9Tomaž PirnatOK SG 20:48+05:48
10Jaka PišljarOK Polaris 22:47+07:47
11Martin FerencOK Tivoli 25:27+10:27
12Luka RuterPD Ajdovščina 26:53+11:53
13Nejc RojcOK Azimut 28:53+13:53
14Ibrahim BostanOK Komenda 30:31+15:31
15Ales FerencOK Tivoli 32:26+17:26
Uroš CankarŠOK MP--:--
David ČuferPD Ajdovščina MP--:--

M35 (3.1km / m / KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 15:52
2Iztok RojcOK Polaris 15:54+00:02
3Roberto LarotellaOr30Ottobre 17:06+01:14
4Tomaž KremžarOK Komenda 17:28+01:36
5Peter FerlugaGAJA Orienteering 18:43+02:51
6Andrej JarcOK Komenda 18:47+02:55
7Gregor ZupanOK Komenda 18:57+03:05
8Gregor PavličOK Azimut 19:03+03:11
9Sergey ChurkinOK Komenda 19:11+03:19
10Valentin ErženOK Azimut 19:12+03:20
11Matej SedejOK Azimut 19:14+03:22
12Aleš PoljanšekOK Azimut 19:26+03:34
13Gregor RajOK SG 19:30+03:38
14Timotej ŠucOK Komenda 19:46+03:54
15Natan OstermanOK Polaris 19:47+03:55
16Oleksandr Ievstafiev 20:04+04:12
17Kristjan GantarOK Azimut 20:52+05:00
18Klemen KendaOK Azimut 21:37+05:45
19David AndrejcOK SG 21:39+05:47
20Borut SeljakOK Komenda 22:26+06:34
21Tomaž KupnikOK Azimut 23:09+07:17
22Luka KurtanjekOK Azimut 27:15+11:23
23Rado PrezeljOK Azimut 35:50+19:58
24Tomaž MlakarOK Azimut 37:22+21:30
Marko ObidOK Azimut DNS--:--

M50 (2.5km / m / KT)

1Marko DudicOK SG 13:27
2Tomaž PustOK Komenda 14:01+00:34
3Andrea RivettaSemiperdo 14:24+00:57
4Miro ŠalamunOK Polaris 15:21+01:54
5Miha ŠkarabotOK Polaris 15:25+01:58
6Valter FoškiOK Polaris 15:38+02:11
7Boris ErženŠOK 17:19+03:52
8Silvo BabičOK Komenda 18:24+04:57
9Jožko JazbarOK Azimut 18:34+05:07
10Aleš ZupanOK Polaris 19:11+05:44
11Andrej CimermanOK Polaris 19:44+06:17
12Boštjan BizjakOK Azimut 20:30+07:03
Dušan SmoleOK Polaris MP--:--

M60 (2.5km / m / KT)

1Cesare TarabocchiaOK Azimut 18:06
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 19:09+01:03
3Ivo KetePD Ajdovščina 19:17+01:11
4Vlado SedejOK Azimut 23:09+05:03
5Zdenko PavličOK Azimut 38:34+20:28
Janko LapajneOK Azimut DNS--:--

OPEN (2.95km / m / KT)

1Andraž RavnikarOK Polaris 17:58
2Ema FerencOK Tivoli 32:51+14:53
Test Test MP--:--

OTROSKA-KIDS (0.85km / m / KT)

1Jasmina DovčOK Tivoli 29:30
Neža JarcOK Komenda DNS--:--

Z10 (0.85km / m / KT)

1Timeja PrezeljOK Azimut 11:36
2Ida Antonija RajOK SG 18:26+06:50
3Katarina KremžarOK Komenda 24:20+12:44
Manca PahorOK Komenda DNS--:--

Z12 (1.7km / m / KT)

1Nika ErženOK Azimut 15:19
2Brina GantarOK Azimut 15:46+00:27
3Frida MezgaOK SG 21:53+06:34
4Julija BizjakOK Azimut 23:22+08:03
5Teja ŠucOK Komenda 30:46+15:27
6Tinkara CankarŠOK 31:52+16:33
7Sofija JerkičPD Ajdovščina 36:35+21:16
Lili Ivana RajOK SG MP--:--

Z16 (2.25km / m / KT)

1Ema Pika RajOK SG 14:14
2Brina KölnerOK Komenda 14:34+00:20
3Lejla CunjaGAJA Orienteering 14:49+00:35
4Špela MajdičOK Azimut 15:49+01:35
5Jana MočnikOK Azimut 15:57+01:43
6Klara MahkovecPD Ajdovščina 19:46+05:32
7Ajda JarcOK Komenda 28:29+14:15
8Ema KočevarPD Ajdovščina 31:51+17:37
9Lea PodgornikPD Ajdovščina 35:58+21:44
10Sara KerševanPD Ajdovščina 45:44+31:30
Nikolina UgrinOK Tivoli DNS--:--
Mojca KuncOK Tivoli DNS--:--
Tinka FerencOK Tivoli MP--:--

Z18 (2.95km / m / KT)

1Nastja FerlugaGAJA Orienteering 15:40
2Nea ErženOK Azimut 15:55+00:15
3Lana MohoričOK Azimut 16:32+00:52
4Manja LebanOK Azimut 17:37+01:57
5Stella CigniniPunto K 19:27+03:47
6Neža GnezdaOK Azimut 19:58+04:18
7Karin PustOK Komenda 20:37+04:57
Neža ObidOK Azimut DNS--:--
Tajda RazpetOK Azimut DNS--:--

Z21 (3.1km / m / KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 16:26
2Nuša JeramOK Azimut 17:01+00:35
3Deja RazpetOK Azimut 17:36+01:10
4Polona JezeršekOK Komenda 17:56+01:30
5Nika PoljanšekOK Azimut 18:38+02:12
6Teja TušarOK Azimut 18:43+02:17
7Nika RavnikarOK Komenda 19:31+03:05
8Ana Pia PogačarOK Komenda 20:14+03:48
9Zala ZavrlOK Komenda 20:44+04:18
10Katja DovčOK Tivoli 21:44+05:18
11Ajda LampeOK Komenda 24:34+08:08
Katja BabičOK Komenda DNS--:--
Ana ŠalamunOK Polaris DNS--:--

Z35 (2.95km / m / KT)

1Tina MočnikOK Komenda 18:58
2Chiara SepinGAJA Orienteering 19:12+00:14
3Nastja RajOK SG 19:54+00:56
4Maja IsteničOK Azimut 22:44+03:46
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 23:14+04:16
6Damjana GantarOK Azimut 23:26+04:28
7Elena Gombač ŠucOK Komenda 25:23+06:25
8Katarina SedejOK Azimut 27:22+08:24
Mojca FoškiOK Polaris DNS--:--
Maja ObidOK Azimut DNS--:--

Z45 (2.5km / m / KT)

1Nadia van BuurenGAJA Orienteering 17:54
2Saša ŽižekOK Azimut 19:11+01:17
3Maja ProsenOK Komenda 20:25+02:31
4Alenka Vuga SeljakOK Komenda 21:52+03:58
5Petra StojanOK Komenda 23:38+05:44
6Damjana JeršeOK Polaris 26:23+08:29
7Tanja MezgaOK SG 30:05+12:11
8Alenka ŠkarabotOK Polaris 40:00+22:06
9Klavdija PrezeljOK Azimut 84:27+66:33
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNS--:--
Darja VodlanOK Polaris DNS--:--

ZACETNISKA-BEGINNERS (0.85km / m / KT)

1Špela MlakarOK Azimut 11:40
2Kseniia Balashova 25:49+14:09
3Veronika LorenzuttiPD Ajdovščina 32:42+21:02
4Mia ŽigonPD Ajdovščina 32:45+21:05