Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL2 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Hleviše, 17. 4. 2021

M16A (1.68km / 45m / 6KT)

1Rok BogatajOK Azimut 14:37
2Borut GantarOK Azimut 21:24+06:47
3David SedejOK Azimut 21:43+07:06
4Jan CokanOK Komenda 22:27+07:50
5Enej ČesnikOK Azimut 23:37+09:00
6Božo BizjakOK Azimut 24:27+09:50
7Florijan KremžarOK Komenda 25:47+11:10
8Ožbej MalusOK Komenda 32:16+17:39

M16B (1.46km / 40m / 7KT)

1Anže KölnerOK Komenda 12:24
2Enej ŠucOK Komenda 13:25+01:01
3Beno BizjakOK Azimut 14:47+02:23
4Rok SedejOK Azimut 17:41+05:17
5Lenart AndrejcOK Slovenj Gradec 20:26+08:02
6Drejc MalusOK Komenda 21:37+09:13
Lovro KurtanjekOK Azimut MP+ --:--
Nejc NovakOK Azimut MP+ --:--

M16C (0.74km / 50m / 4KT)

1Val JarcOK Komenda 07:15
2Anže ObidOK Azimut 11:36+04:21
3Aljoša Bačnar TušarOK Azimut 12:43+05:28
4Tin ŠucOK Komenda 21:50+14:35
5Žiga SedejOK Azimut 22:10+14:55

M16E (2.03km / 90m / 6KT)

1Luka SeljakOK Komenda 22:50
2Primož GantarOK Azimut 31:35+08:45
Nejc TurkOK Komenda DNS+ --:--

M18 (2.64km / 135m / 9KT)

1Martin JevševarOK Brežice 41:57
Timotej HribarOK Brežice DNS+ --:--

M21A (2.89km / 155m / 8KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 33:07
2Janko BačnarOK Azimut 34:01+00:54
3Gregor ZupanOK Komenda 37:23+04:16
4Marko DudicOK Slovenj Gradec 39:32+06:25
5Marko ObidOK Azimut 41:35+08:28
6Kristjan GantarOK Azimut 41:38+08:31
7Stanko ČuferPD Ajdovščina 41:56+08:49
8Matej SedejOK Azimut 42:51+09:44
9Tomaž KremžarOK Komenda 43:06+09:59
10Robert KuncOK Tivoli 45:01+11:54
11Gregor RajOK Slovenj Gradec 45:38+12:31
12Valentin ErženOK Azimut 48:11+15:04
13Tomaž PustOK Komenda 48:44+15:37
14David AndrejcOK Slovenj Gradec 49:01+15:54
15Igor BončinaOK Slovenske Konjice 53:42+20:35
16Aleš BorštnikOK Tivoli 55:14+22:07
17Dušan SmoleOK Polaris 57:01+23:54

M21B (1.78km / 90m / 8KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 27:17
2Timotej ŠucOK Komenda 29:02+01:45
3Matej VidičOK Azimut 30:48+03:31
4Silvij MočnikOK Azimut 31:26+04:09
5Klemen KendaOK Azimut 31:41+04:24
6Gal PetkovšekOK Azimut 33:32+06:15
7Andraž DreščekOK Azimut 34:00+06:43
8Marijan LebanOK Azimut 43:27+16:10
9Franc MalusOK Komenda 45:17+18:00
10Andrej KorelcOK Komenda 45:18+18:01
11Matic ErznožnikOK Azimut 48:14+20:57
12Boštjan BizjakOK Azimut 50:14+22:57
13Janko LapajneOK Azimut 55:33+28:16
Silvo BabičOK Komenda DNS+ --:--

M21E (3.53km / 205m / 10KT)

1Mark BogatajOK Azimut 29:39
2Peter TušarOK Azimut 32:49+03:10
3Gregor HvalaOK Azimut 33:45+04:06
4Simon StanonikOK Azimut 34:25+04:46
5Blaž KölnerOK Komenda 42:57+13:18
6Matic BlažOK Komenda 43:11+13:32
7Nick BarrableOK Azimut 46:13+16:34
8Igor GavrilovOK Komenda 47:15+17:36
9Bojan JevševarOK Brežice 49:03+19:24
10Sergey ChurkinOK Komenda 49:27+19:48
11Jazbar JožkoOK Azimut 56:17+26:38
12Boris ErženŠkofjeloški OK 56:56+27:17
13Žiga AndrejcOK Slovenj Gradec 61:50+32:11

Ž16A (1.68km / 45m / 6KT)

1Neža ObidOK Azimut 16:15
2Špela MajdičOK Azimut 19:06+02:51
3Brina KölnerOK Komenda 20:23+04:08
4Jana MočnikOK Azimut 22:16+06:01
5Nea ErženOK Azimut 27:21+11:06

Ž16B (1.46km / 40m / 7KT)

1Ema Pika RajOK Slovenj Gradec 13:49
2Ajda JarcOK Komenda 16:08+02:19
3Brina GantarOK Azimut 17:18+03:29
4Lili Ivana RajOK Slovenj Gradec 18:03+04:14
Nika ErženOK Azimut DNS+ --:--

Ž16C (0.74km / 50m / 4KT)

1Julija BizjakOK Azimut 09:01
2Katarina KremžarOK Komenda 11:10+02:09
3Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 12:11+03:10
4Izabela ErženŠkofjeloški OK 12:55+03:54
5Teja ŠucOK Komenda 13:07+04:06

Ž16E (1.7km / 85m / 5KT)

1Neža GnezdaOK Azimut 38:35
2Vita MalusOK Komenda 39:12+00:37

Ž18 (2.03km / 90m / 6KT)

1Teja TušarOK Azimut 26:28
2Nika RavnikarOK Komenda 32:36+06:08
3Manja LebanOK Azimut 34:28+08:00
4Pia BogatajOK Azimut 37:05+10:37
Karin PustOK Komenda MP+ --:--

Ž21A (2.64km / 135m / 9KT)

1Petja BalažičOK Slovenj Gradec 46:37
2Ana PlavčakŠkofjeloški OK 47:37+01:00
3Tina MočnikOK Komenda 48:03+01:26
4Nastja RajOK Slovenj Gradec 50:38+04:01
5Katka ŠosterOK Slovenj Gradec 54:12+07:35
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 57:40+11:03
Petra ParadižOK Komenda DNF+ --:--
Barbara ČibejOK Azimut DNS+ --:--
Ajda LampeOK Komenda DNS+ --:--

Ž21B (1.7km / 85m / 5KT)

1Alenka Vuga SeljakOK Komenda 35:06
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 36:53+01:47
3Marta MalusOK Komenda 38:16+03:10
4Damjana GantarOK Azimut 38:42+03:36
5Elena Gombač ŠucOK Komenda 41:46+06:40
6Tanja MezgaOK Slovenj Gradec 48:09+13:03
7Maja IsteničOK Azimut 49:09+14:03
8Maja ObidOK Azimut 50:32+15:26
9Irena BalažičOK Slovenj Gradec 54:26+19:20
10Katarina SedejOK Azimut 55:35+20:29
11Petra StojanOK Komenda 56:19+21:13
12Tina TušarOK Azimut 61:23+26:17
13Alenka ŠkarabotOK Polaris 67:59+32:53
14Tanja KmetecKamniški OK 78:24+43:18
15Darja VodlanOK Polaris 83:08+48:02
Jedert JevševarOK Brežice DNS+ --:--

Ž21E (2.89km / 155m / 8KT)

1Eneja OstermanOK Polaris 32:43
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 34:53+02:10
3Nuša JeramOK Azimut 35:38+02:55
4Deja RazpetOK Azimut 39:01+06:18
5Zala ZavrlOK Komenda 44:57+12:14
6Nika PoljanšekOK Azimut 46:50+14:07
7Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 47:36+14:53
8Anica HribarOK Brežice 49:41+16:58
9Monika RavnikarOK Komenda 55:11+22:28
10Polona JezeršekOK Komenda 55:58+23:15
11Barbara KmetecKamniški OK 63:10+30:27
Katja BabičOK Komenda DNS+ --:--