Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OrangeCup - SOL5 - dolga

Orientacijski klub Komenda, Sveta Trojica nad Dobom, 5. 9. 2021

BEGINNERS (1.83km / 100m / 8KT)

1Maja UgrinOK Tivoli 35:48
2Lara ZupanOK Komenda 36:58+01:10
3Tina PavličGAJA Orienteering 37:21+01:33
4Ajda LampeOK Komenda 38:53+03:05
5Brina Nagy 53:28+17:40

KIDS (1.55km / 85m / 7KT)

1Inga MarkovičOK SG 19:33
2Ida Antonija RajOK SG 19:46+00:13
3Neža JarcOK Komenda 21:12+01:39
4Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 21:14+01:41
5Ula KrmavnarOK Komenda 25:33+06:00
6Ajda KrmavnarOK Komenda 26:45+07:12
7Asja Nagy 32:34+13:01
8Jasmina DovčOK Tivoli 91:34+72:01
Izabela ErženŠOK DNS+ --:--
Vacant +-1:27
Vacant +-1:27

M10 (1.55km / 85m / 7KT)

1Val JarcOK Komenda 11:59
2Jurij Florjančič 19:45+07:46
3Lenart AndrejcOK SG 26:02+14:03
4Anže ObidOK Azimut 27:22+15:23
Tin ŠucOK Komenda DNS+ --:--

M12 (1.83km / 100m / 8KT)

1Jakob KurinčičOK Komenda 18:00
2Anže KölnerOK Komenda 18:08+00:08
3Beno BizjakOK Azimut 19:37+01:37
4Martin FerencOK Tivoli 20:16+02:16
5Enej ŠucOK Komenda 21:34+03:34
6Rok SedejOK Azimut 25:49+07:49
7Drejc MalusOK Komenda 29:44+11:44
Vacant

M14 (2.79km / 110m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut 23:28
2Božo BizjakOK Azimut 28:22+04:54
3Ožbej MalusOK Komenda 28:45+05:17
4David SedejOK Azimut 29:48+06:20
5Jaka SeljakOK Komenda 31:57+08:29
6Tine NovakPD Ajdovščina 35:58+12:30
7Florijan KremžarOK Komenda 37:44+14:16
8Aljaž KerševanPD Ajdovščina 38:36+15:08
9Gal NemečekPD Ajdovščina 43:56+20:28
Vacant +-1:32
Matej BratožPD Ajdovščina DNS+ --:--
Matija BovconPD Ajdovščina MP+ --:--
Rok CigojPD Ajdovščina DNS+ --:--
Jan CokanOK Komenda DNS+ --:--

M16 (4.49km / 185m / 11KT)

1Luka SeljakOK Komenda 41:35
2Nejc TurkOK Komenda 53:18+11:43
3Tilen ZupanOK Komenda 79:08+37:33
Vacant +-1:25

M18 (6.23km / 280m / 15KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 73:16
2Matevž KuncOK Tivoli 79:07+05:51
Vacant +-1:44
Martin JevševarOK Brežice MP+ --:--

M21A (6.23km / 280m / 15KT)

1Matjaž DrakslerŠOK 75:51
2Uroš CankarŠOK 81:09+05:18
3Valentin ErženOK Azimut 81:20+05:29
4Tomaž PustOK Komenda 82:09+06:18
5Marko ObidOK Azimut 88:56+13:05
Blaž Marot DNS+ --:--

M21B (4.49km / 185m / 11KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 48:35
2Franc Malus 55:50+07:15
3Andrej JarcOK Komenda 57:49+09:14
4Klemen KendaOK Azimut 58:15+09:40
5Timotej ŠucOK Komenda 59:05+10:30
6Boštjan BogatajOK Azimut 61:59+13:24
7Uroš CvelbarOK Azimut 62:29+13:54
8Matej VidičOK Azimut 63:32+14:57
9Boštjan BizjakOK Azimut 83:25+34:50
10Gregor LeskovšekOK Tivoli 115:05+66:30
Luka Ivartnik DNF+ --:--

M21E (9.71km / 415m / 24KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 84:22
2Jure ZmrzlikarOK Komenda 87:21+02:59
3Jan DovčOK Tivoli 93:51+09:29
4Blaž PetrovičOK Polaris 121:24+37:02
Vacant +-1:38
Vacant +-1:38

M35 (6.79km / 305m / 18KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 66:24
2Blaž KölnerOK Komenda 68:43+02:19
3Sergey ChurkinOK Komenda 72:00+05:36
4Dušan PetrovičOK Polaris 76:11+09:47
5Oleksandr Ievstafiev 77:12+10:48
6Tomaž KremžarOK Komenda 83:04+16:40
7William TonneauOLVE 95:39+29:15
8Marko FlorjaničŠD Suhadole 161:22+94:58
David AndrejcOK SG MP+ --:--
Igor BončinaOK Slovenske Konjice DNS+ --:--

M45 (5.16km / 225m / 16KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 54:22
2Marko DudićOK SG 60:00+05:38
3Robert MandlSPUK 60:13+05:51
4Miha ŠkarabotOK Polaris 61:20+06:58
5Gregor RajOK SG 61:59+07:37
6Herwig ProskeOCFF 62:19+07:57
7Gregor ZupanOK Komenda 63:04+08:42
8Bruno ScherrHSV Spittal 65:12+10:50
9Josef PolsterHSV Spittal 65:59+11:37
10Boris ErženŠOK 68:37+14:15
11Christian GotthardtHSV Spittal 72:55+18:33
12Gregor PavličGAJA Orienteering 77:03+22:41
13Ales FerencOK Tivoli 81:29+27:07
14Robert KuncOK Tivoli 83:03+28:41
15Davor PobegaOK Tivoli 88:54+34:32
Vacant +-1:38
Vacant +-1:38

M55 (4.35km / 170m / 11KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 57:29
2Aleš BorštnikOK Tivoli 66:25+08:56
3Dušan SmoleOK Polaris 70:21+12:52
4Ivan BoyadzhievMOK 75:47+18:18
5Aleš ČerinOK Tivoli 79:43+22:14
6Georg PregartnerOLGDK 91:03+33:34
7Ivo KetePD Ajdovščina 100:18+42:49
Vacant +-1:31
Vacant +-1:31
Marijan LebanOK Azimut DNS+ --:--

M65 (3.18km / 130m / 11KT)

1Wolfgang GermNF Kohnsdorf 52:33
2Janko LapajneOK Azimut 65:00+12:27
3Zdenko PavličGAJA Orienteering 71:41+19:08
4Vlado SedejOK Azimut 74:03+21:30
Vacant +-1:27
Gonther DobnikOLCU Viktring DNS+ --:--
Vacant +-1:27

OPEN (6.23km / 280m / 15KT)

1Goran Nagy 77:18
2Andraž RavnikarOK Polaris 91:24+14:06
3Margareta PavličGAJA Orienteering 137:40+60:22
Vacant +-1:42
Dragan KrivičičOKPT DNS+ --:--

W10 (1.55km / 85m / 7KT)

1Teja ŠucOK Komenda 12:22
2Mija JerajOK Komenda 12:41+00:19
3Jerca KurinčičOK Komenda 13:48+01:26
4Julija BizjakOK Azimut 16:30+04:08
5Katarina KremžarOK Komenda 19:56+07:34
6Leila Ema PoženelOK Komenda 21:00+08:38

W12 (1.83km / 100m / 8KT)

1Lili Ivana RajOK SG 19:43
2Ajda JerajOK Komenda 20:36+00:53
3Ajda JarcOK Komenda 22:48+03:05
4Nika ErženOK Azimut 30:04+10:21
5Frida MezgaOK SG 32:15+12:32
Vacant +-1:17

W14 (2.79km / 110m / 9KT)

1Nea ErženOK Azimut 25:29
2Neža ObidOK Azimut 25:41+00:12
3Brina KölnerOK Komenda 28:45+03:16
4Špela MajdičOK Azimut 30:07+04:38
5Mojca KuncOK Tivoli 35:55+10:26
6Ema Pika RajOK SG 41:05+15:36
7Nikolina UgrinOK Tivoli 42:18+16:49
8Jana MočnikOK Azimut 46:18+20:49
Vacant +-1:31

W16 (2.79km / 110m / 9KT)

1Vita MalusOK Komenda 32:57
Vacant +-1:03

W18 (4.49km / 185m / 11KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 64:11
2Karin PustOK Komenda 86:39+22:28

W21B (2.79km / 110m / 9KT)

1Jedert JevševarOK Brežice 30:02
2Alja DrakslerŠOK 45:42+15:40
3Špela BogatajOK Komenda 49:42+19:40
4Maja IsteničOK Azimut 51:14+21:12
5Darja Gorjup PoženelOK Komenda 53:16+23:14
6Nataša BogatajOK Azimut 54:57+24:55
7Marta MalusOK Komenda 56:37+26:35
8Elena Gombač ŠucOK Komenda 59:21+29:19
9Maja ObidOK Azimut 61:35+31:33
Vacant +-1:58
Marija KovačPD Ajdovščina DNS+ --:--
Tanja KmetecKamniški OK DNS+ --:--

W21E (6.79km / 305m / 18KT)

1Eneja OstermanOK Polaris 67:15
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 75:00+07:45
3Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli 86:44+19:29
4Polona JezeršekOK Komenda 87:37+20:22
5Nika PoljanšekOK Azimut 90:50+23:35
6Zala Serženta SeljakOK Azimut 100:14+32:59
Vacant +-1:45
Monika RavnikarOK Komenda DNS+ --:--
Barbara KmetecKamniški OK DNS+ --:--
Vacant +-1:45

W35 (5.16km / 225m / 16KT)

1Petja BalažičOK SG 72:23
2Tina MočnikOK Komenda 76:46+04:23
3Anica HribarOK Brežice 77:00+04:37
4Nastja RajOK SG 78:22+05:59
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 95:27+23:04
6Petra ParadižOK Komenda 95:37+23:14
7Maja Blejec 154:13+81:50
Vacant +-1:37

W45 (4.35km / 170m / 11KT)

1Petra StojanOK Komenda 95:38
2Brigitte MagetOLGDK 100:17+04:39
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 111:12+15:34
4Darja VodlanOK Polaris 118:35+22:57
5Tanja MezgaOK SG 121:32+25:54
6Alenka ŠkarabotOK Polaris 124:40+29:02