Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL1 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Sežana, 14. 11. 2021

SSOL 2022


M10 (1.04km / m / KT)

1Žiga SedejOK Azimut 26:39
Vita MrzlikarNC DNS--:--
Aljoša Bačnar TušarOK Azimut DNS--:--

M12 (1.48km / m / KT)

1Rok SedejOK Azimut 14:36
2Valentin RodmanPlaninsko Društvo Ajdovščina 18:05+03:29
3Mihej PrezeljOK Azimut 19:13+04:37
4Kevin KerčmarOK Azimut 19:46+05:10
5Val JarcOrientacijski klub Komenda 23:30+08:54
6Lenart AndrejcOK Slovenj Gradec 24:54+10:18
7Robi MlakarOK Azimut 25:10+10:34
8Matija KerševanPlaninsko Društvo Ajdovščina 29:44+15:08
9Matic KerševanPlaninsko Društvo Ajdovščina 41:27+26:51
Andraž MiheljakOK Slovenj Gradec DNS--:--
Anze ObidOK Azimut MP--:--

M16 (2.23km / m / KT)

1Anže KölnerOrientacijski klub Komenda 17:47
2Jaka SeljakOrientacijski klub Komenda 19:07+01:20
3Aljaž KerševanPlaninsko Društvo Ajdovščina 19:29+01:42
4Lovro KurtanjekOK Azimut 21:00+03:13
5David SedejOK Azimut 21:06+03:19
6Tine NovakPlaninsko Društvo Ajdovščina 21:27+03:40
7Borut GantarOK Azimut 22:45+04:58
8Beno BizjakOK Azimut 23:58+06:11
9Florijan KremžarOrientacijski klub Komenda 24:38+06:51
10Oskar FoškiOrientacijski Klub Polaris 24:52+07:05
11Nejc NovakOK Azimut 25:32+07:45
12Matej BratožPlaninsko Društvo Ajdovščina 26:07+08:20
13Enej ŠucOrientacijski klub Komenda 27:26+09:39
14Gal NemečekPlaninsko Društvo Ajdovščina 29:08+11:21
15Vidjan LenartOK Slovenj Gradec 29:15+11:28
16Matija BovconPlaninsko Društvo Ajdovščina 35:16+17:29
Ištvan ValičOK Slovenj Gradec DNS--:--

M18 (2.84km / m / KT)

1Nejc TurkOrientacijski klub Komenda 18:42
2Rok BogatajOK Azimut 21:02+02:20
3Luka SeljakOrientacijski klub Komenda 22:41+03:59
4Božo BizjakOK Azimut 22:53+04:11
5Primož GantarOK Azimut 23:15+04:33
6Lev ŽižekOK Azimut 66:29+47:47

M21 (3.25km / m / KT)

1Gregor HvalaOK Azimut 22:01
2Matic BlažOrientacijski klub Komenda 22:24+00:23
3Peter TušarOK Azimut 23:09+01:08
3Žan RavnikarOK Azimut 23:09+01:08
5Matjaž ŠtanfelOK Azimut 23:18+01:17
6Simon StanonikOK Azimut 26:33+04:32
7Jure KavčičOrientacijski klub Komenda 30:04+08:03
8Jaka PiltaverOK Brežice 31:55+09:54
9Elio GoljaOrientacijski Klub Polaris 32:53+10:52
10Martin FerencOK Tivoli 37:34+15:33
11Ales FerencOK Tivoli 42:12+20:11
12Nejc RojcOK Azimut 61:02+39:01
13Gregor LeskovšekOK Tivoli 82:36+60:35
Uroš CankarŠkofjeloški orientacijski klub MP--:--
Ibrahim BostanOrientacijski klub Komenda DNS--:--
Vit KostejnOrientacijski klub Komenda DNS--:--

M35 (3.09km / m / KT)

1Blaž KölnerOrientacijski klub Komenda 23:50
2Aleš PoljanšekOK Azimut 27:52+04:02
3Roberto LarotellaGruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D. 28:50+05:00
4Oleksandr IevstafievNC 28:58+05:08
5Tomaž KremžarOrientacijski klub Komenda 29:33+05:43
6Valentin ErženOK Azimut 30:01+06:11
7Dušan PetrovičOrientacijski Klub Polaris 30:30+06:40
8Andrej Studen 30:53+07:03
9Andrej JarcOrientacijski klub Komenda 31:23+07:33
10Kristjan GantarOK Azimut 32:06+08:16
11Janko BačnarOK Azimut 32:33+08:43
12Andraž DreščekOK Azimut 32:46+08:56
13Matej SedejOK Azimut 32:58+09:08
14Marko ObidOK Azimut 33:48+09:58
15David AndrejcOK Slovenj Gradec 34:18+10:28
16Matjaž KerčmarOK Azimut 36:36+12:46
17Natan OstermanOrientacijski Klub Polaris 39:07+15:17
18Andrej CimermanOrientacijski Klub Polaris 39:15+15:25
19Borut SeljakOrientacijski klub Komenda 40:21+16:31
20Luka KurtanjekOK Azimut 53:04+29:14
Alessio RozziNC MP--:--
Davor PobegaOK Tivoli MP--:--
Matjaž FerencOK Tivoli DNS--:--
Gregor PavličOK Azimut MP--:--

M50 (2.2km / m / KT)

1Marko DudicOK Slovenj Gradec 17:20
2Tomaž PustOrientacijski klub Komenda 17:50+00:30
3Gregor Anderluh 19:18+01:58
4Miha ŠkarabotOrientacijski Klub Polaris 19:24+02:04
5Miro ŠalamunOrientacijski Klub Polaris 20:55+03:35
6Aleš ZupanOrientacijski Klub Polaris 21:53+04:33
7Jožko JazbarOK Azimut 21:55+04:35
8Valter FoškiOrientacijski Klub Polaris 22:12+04:52
9Aleš BorštnikOK Tivoli 23:10+05:50
10Dušan SmoleOrientacijski Klub Polaris 24:01+06:41
11Igor BončinaOrientacijski klub Slovenske Konjice 24:16+06:56
12Boštjan BizjakOK Azimut 27:01+09:41
Janez PretnarKamniški orientacijski klub MP--:--
Robert BenkoOrientacijski Klub Polaris MP--:--

M60 (2.2km / m / KT)

1Cesare TarabocchiaOK Azimut 21:41
2Silvij MočnikOK Azimut 22:27+00:46
3Ivo KetePlaninsko Društvo Ajdovščina 25:06+03:25
4Stanko ČuferPlaninsko Društvo Ajdovščina 25:34+03:53
5Vlado SedejOK Azimut 33:51+12:10
6Janko LapajneOK Azimut 36:05+14:24
7Mirko VodovnikOK Slovenj Gradec 39:59+18:18
8Zdenko PavličOK Azimut 51:44+30:03

REKREATIVNA (2.23km / m / KT)

1Rado PrezeljOK Azimut 37:02
2Mark Baltč 41:19+04:17
3Tomaž MlakarOK Azimut 49:14+12:12
4Klavdija PrezeljOK Azimut 58:39+21:37
Skavt Sežana MP--:--
Ivana ŽgonNC MP--:--
Jure Rogel MP--:--

ZAČETNIKI (1.48km / m / KT)

1Lara Nemec 18:17
2Neža JarcOrientacijski klub Komenda 19:12+00:55
3Špela MlakarOK Azimut 20:05+01:48
4Jaša Kerčmar 27:03+08:46
Žiga SlabeNC DNS--:--

Ž10 (1.04km / m / KT)

1Beatrice SessiSSD-AŠZ GAJA orienteering 14:24
2Tinkara CankarŠkofjeloški orientacijski klub 18:26+04:02
3Urša RojcOrientacijski Klub Polaris 19:39+05:15
4Katarina KremžarOrientacijski klub Komenda 20:35+06:11
5Timeja PrezeljOK Azimut 21:58+07:34
6Izabela ErženŠkofjeloški orientacijski klub 22:00+07:36
7Vianez BončinaOrientacijski klub Slovenske Konjice 22:02+07:38
8Manca PahorOrientacijski klub Komenda 23:07+08:43
9Inga MarkovičOK Slovenj Gradec 53:08+38:44

Ž12 (1.48km / m / KT)

1Brina GantarOK Azimut 17:31
2Julija BizjakOK Azimut 18:37+01:06
3Frida MezgaOK Slovenj Gradec 20:17+02:46
4Giorgia SessiSSD-AŠZ GAJA orienteering 22:19+04:48
5Mija MarjanovičPlaninsko Društvo Ajdovščina 28:10+10:39
6Teja ŠucOrientacijski klub Komenda 36:46+19:15
7Žana RojcOrientacijski Klub Polaris 37:40+20:09
8Sofija JerkičPlaninsko Društvo Ajdovščina 40:12+22:41
9Ajda KerčmarOK Azimut 40:40+23:09
Nika ErženOK Azimut MP--:--

Ž16 (2.23km / m / KT)

1Brina KölnerOrientacijski klub Komenda 20:01
2Nikolina UgrinOK Tivoli 21:23+01:22
3Jana MočnikOK Azimut 22:06+02:05
4Špela MajdičOK Azimut 24:22+04:21
5Ema Pika RajOK Slovenj Gradec 25:43+05:42
6Brina KerčmarOK Azimut 26:45+06:44
7Ajda JarcOrientacijski klub Komenda 34:12+14:11
8Ema KočevarPlaninsko Društvo Ajdovščina 35:22+15:21
9Zarja ŽižekOK Azimut 35:45+15:44
10Taja VrtnikOrientacijski klub Komenda 51:02+31:01
11Sara KerševanPlaninsko Društvo Ajdovščina 63:44+43:43
Ema FerencOK Tivoli DNS--:--
Lea PodgornikPlaninsko Društvo Ajdovščina DNS--:--

Ž18 (2.84km / m / KT)

1Lana MohoričOK Azimut 23:34
2Nea ErženOK Azimut 23:51+00:17
3Manja LebanOK Azimut 25:48+02:14
4Neža GnezdaOK Azimut 27:12+03:38
5Tajda RazpetOK Azimut 33:11+09:37
6Karin PustOrientacijski klub Komenda 33:38+10:04
7Neža ObidOK Azimut 40:05+16:31

Ž21 (3.09km / m / KT)

1Katja BabičOrientacijski klub Komenda 24:19
2Nuša JeramOK Azimut 28:09+03:50
3Deja RazpetOK Azimut 28:41+04:22
4Elizaveta ReshetniakDOBRY EZH 29:22+05:03
5Polona JezeršekOrientacijski klub Komenda 29:37+05:18
6Teja TušarOK Azimut 29:49+05:30
7Ana Pia PogačarOrientacijski klub Komenda 30:56+06:37
8Zala Serženta SeljakOK Azimut 32:29+08:10
9Nika RavnikarOrientacijski klub Komenda 33:10+08:51
10Lara GantarOK Azimut 33:44+09:25
11Monika RavnikarOrientacijski klub Komenda 38:01+13:42
12Ana ŠalamunOrientacijski Klub Polaris 38:06+13:47
13Urša ŠtanfelOK Azimut 39:06+14:47
14Ajda LampeOrientacijski klub Komenda 39:19+15:00
15Katarna Anderluh 47:55+23:36
Nika PoljanšekOK Azimut DNS--:--
Tina KernOrientacijski klub Komenda DNS--:--
Brina FoškiOrientacijski Klub Polaris DNS--:--

Ž35 (2.84km / m / KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 26:59
2Tina MočnikOrientacijski klub Komenda 27:04+00:05
3Petja BalažičOK Slovenj Gradec 27:08+00:09
4Irena Hacin KölnerOrientacijski klub Komenda 28:09+01:10
5Ana PlavčakŠkofjeloški orientacijski klub 32:02+05:03
6Barbara KmetecKamniški orientacijski klub 32:30+05:31
7Maja IsteničOK Azimut 34:23+07:24
8Maja ObidOK Azimut 39:05+12:06
9Abigael Vanessa BoncinaOrientacijski klub Slovenske Konjice 42:24+15:25
10Katarina SedejOK Azimut 51:13+24:14
Sara GaionNC DNF--:--

Ž45 (2.2km / m / KT)

1Nadia van BuurenSSD-AŠZ GAJA orienteering 21:49
2Saša ŽižekOK Azimut 25:53+04:04
3Maja ProsenOrientacijski klub Komenda 27:43+05:54
4Alenka Vuga SeljakOrientacijski klub Komenda 27:50+06:01
5Petra StojanOrientacijski klub Komenda 29:28+07:39
6Irma PretnarKamniški orientacijski klub 35:04+13:15
7Marja Anderluh 38:12+16:23
8Alenka ŠkarabotOrientacijski Klub Polaris 44:53+23:04
9Damjana JeršeOrientacijski Klub Polaris 47:06+25:17
10Darja VodlanOrientacijski Klub Polaris 52:17+30:28
11Maja UgrinOK Tivoli 57:20+35:31
Tanja MezgaOK Slovenj Gradec MP--:--
Marjanca PoljanšekOK Azimut MP--:--