Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šolsko - srednja

Orientacijski klub Komenda, Ljubljana, 30. 9. 2021

Dijaki D (3.5km / m / 14KT)

1Nejc Turk10:23 26:42
2Luka Seljak10:20 26:51+00:09
3Matevž Kunc10:35 31:24+04:42
4Valentin Kavčič10:53 32:16+05:34
5Primož Gantar10:29 37:41+10:59
6Nevan Vimos Kocbek10:35 39:27+12:45
7Matevž Golob10:29 42:51+16:09
8Rok Gregorič11:05 59:02+32:20
9Amadej Petrle11:05 62:01+35:19
10Žiga Melihen11:05 64:08+37:26
11Jurij Rožanec10:53 90:20+63:38
Kristjan Volavc10:16 MP+ --:--
Matija Flac10:16 MP+ --:--
Matic Volk11:05 DNS+ --:--
Domen Porobič10:35 MP+ --:--
Nai Redja10:35 MP+ --:--
Aljaž Zavšek10:16 DNS+ --:--
Jan Pastar10:35 MP+ --:--

Dijaki E (3.49km / m / 15KT)

1Julijan Kavčič10:53 31:58
2Marcel Šarko10:35 43:04+11:06
3Cris Veber11:05 46:49+14:51
4Martin Trajbarič10:53 71:18+39:20
5Ambrož Sušnik10:53 73:22+41:24
6Enej Smole11:05 73:45+41:47
7Jaka česen10:53 75:20+43:22
8Filip Simič10:35 75:36+43:38
9David Furlan11:05 75:45+43:47

Dijakinje D (3.27km / m / 12KT)

1Lana Mohorič10:29 43:08
2Vita Malus10:53 43:47+00:39
3Manja Leban10:29 45:52+02:44
4Tinka Ferenc11:05 47:06+03:58
5Zala Ferenc11:05 49:33+06:25
6Tajda Razpet10:29 57:36+14:28
7Lucija Kavčič10:53 60:29+17:21
Ema Schwarzbartl10:53 MP+ --:--
Karin Pust10:22 DNS+ --:--
Neža Gnezda10:29 MP+ --:--
Julija Šporn11:05 DNS+ --:--

Dijakinje E (3.45km / m / 14KT)

1Teja Tušar10:29 33:37
2Nika Ravnikar10:20 42:34+08:57
3Pia Bogataj10:29 46:53+13:16
4Ema Razinger10:53 63:59+30:22
5Angelika Volarič10:53 74:40+41:03
6Jana Poredoš10:53 147:38+114:01
7Nika Novak10:53 154:43+121:06
8Maša Hajdinjak10:53 156:45+123:08
Tina Kern11:05 DNS+ --:--
Lea Ana Juhart11:05 DNS+ --:--
Katja Babič10:22 DNS+ --:--
Ajda Ojstršek11:05 DNF+ --:--

Invalidi F (1.84km / m / 10KT)

1Robin Teo Poženel10:15 91:37
1Aleks Slokar10:15 91:37

Učenci A (1.86km / m / 10KT)

1Kevin Kerčmar11:10 17:10
2Val Jarc11:44 17:55+00:45
3Anže Obid11:10 17:58+00:48
4Aljoša Andrejc10:32 19:59+02:49
5Lenart Andrejc10:40 21:22+04:12
6Tejo Gaber Raj10:17 23:53+06:43
7Tristan Gornjec10:37 24:55+07:45
8Mihej Prezelj11:10 25:29+08:19
9Mark Serjun11:10 30:10+13:00
10Jaka Pučko10:41 79:29+62:19
11Marko Paučinca10:41 82:13+65:03
Lamar Gorše10:41 DNS+ --:--
Nikola Kosi10:41 DNS+ --:--

Učenci B (2.05km / m / 10KT)

1Anže Kölner11:25 15:57
2Beno Bizjak11:10 18:14+02:17
3Martin Ferenc10:40 19:03+03:06
4Jakob Kurinčič10:19 19:41+03:44
5Nejc Novak11:20 20:01+04:04
6Lovro Kurtanjek11:20 20:25+04:28
7Rok Sedej10:21 20:40+04:43
8Tine Gnezda11:20 21:27+05:30
9Drejc Malus11:44 22:19+06:22
10Enej Šuc10:18 22:38+06:41
11Andraž Miheljak10:32 23:15+07:18
12Valentin Rodman10:57 23:43+07:46
13Zal Pergar Konestabo11:17 25:58+10:01
14Robi Mlakar11:10 28:55+12:58
15Luka Lihtemeger10:41 34:17+18:20
16Miha Uranič11:25 36:10+20:13
17Jakob Praček10:57 37:28+21:31
18Izak Kokalj11:25 38:02+22:05
19Vitja Kit10:41 38:18+22:21
20Patrik Smiljan10:41 40:00+24:03
21Žan Golob10:41 40:20+24:23
22David Frantar11:25 40:58+25:01
23Samo Korošec11:17 41:01+25:04
24Luka Grešak11:37 42:36+26:39
25Brin Twrdy11:25 42:52+26:55
26Benjamin Jarc11:37 44:36+28:39
27Lenart Vidjan10:37 46:20+30:23
28Mark Sirec11:37 46:38+30:41
29Ruj David Mlakar10:37 48:26+32:29
Lovro Pikl11:37 DNS+ --:--
Luka Gornjec10:37 DNS+ --:--
Maks Pučko10:41 DNS+ --:--

Učenci C (2.77km / m / 14KT)

1Rok Bogataj11:10 19:46
2Božo Bizjak11:10 22:53+03:07
3Dominik Pisk11:34 23:18+03:32
4Jaka Seljak11:25 24:38+04:52
5Ožbej Malus11:44 25:45+05:59
6David Sedej10:21 26:56+07:10
7Nejc Trunk11:44 27:46+08:00
7Florjan Kremžar11:37 27:46+08:00
9David Križnar11:34 28:14+08:28
10Borut Gantar11:20 30:34+10:48
10Jan Cokan10:23 30:34+10:48
12Tine Novak10:57 31:08+11:22
13Matej Bratož10:57 32:07+12:21
14Enej česnik11:20 32:17+12:31
15Matic Mlakar11:37 34:27+14:41
16Ajd Hodžar11:37 35:28+15:42
17Dominik Kavčič11:37 36:16+16:30
18Nik Grešak11:37 37:38+17:52
19Miha Dolenc11:34 38:37+18:51
20Tevž Miheljak10:32 38:41+18:55
21Timotej Kos11:34 40:37+20:51
22Dan Kavčič11:37 40:44+20:58
23Jakob Pečenko10:57 41:45+21:59
24Ištvan Valič10:32 42:05+22:19
25Patrik Beltram10:57 43:46+24:00
26Gal Nemeček10:57 45:25+25:39
27Matija Bovcon10:57 47:27+27:41
28Staš Svetec10:17 48:31+28:45
29Oskar Foški11:46 52:26+32:40
30Maj Bombek10:41 52:45+32:59
31Tim Bohinc11:37 53:28+33:42
32Enej Mislej10:57 54:32+34:46
33Luka Matušan10:41 57:51+38:05
34Job Birsa10:57 58:24+38:38
35Tai Poropat10:41 59:22+39:36
36Dominik Adamič10:24 59:52+40:06
37Domen Lavrin10:24 61:52+42:06
38Nejc Tolar11:25 62:41+42:55
39Nejc Dobravec11:42 63:31+43:45
40Timotej Razinger10:24 63:36+43:50
41Rok Cigoj10:57 64:24+44:38
42Nejc Štrukelj11:17 64:27+44:41
43Blaž Zajec11:25 64:53+45:07
44Oskar Štrukelj11:17 66:23+46:37
45Luka More11:17 67:48+48:02
46Svit Koder11:42 69:35+49:49
47Erik Bukovec10:24 75:55+56:09
48Kristjan Grubić10:24 87:10+67:24
Tevž Leban11:23 DNS+ --:--
Urban Vezenik10:41 DNF+ --:--
Tibor Vezenik10:41 DNS+ --:--
Grega Jordan11:17 DNS+ --:--
Jan Janežič11:46 MP+ --:--
Nal Novak11:46 DNS+ --:--
Max Gubanec Logar11:37 DNS+ --:--
Rok Lipar10:24 MP+ --:--
Tin čengija10:24 MP+ --:--
Anej Zajec10:41 DNS+ --:--
Aljaž Krševan10:57 DNS+ --:--

Učenke A (1.8km / m / 10KT)

1Julija Bizjak11:10 14:20
2Mija Jeraj11:44 16:23+02:03
3Teja Šuc10:18 18:31+04:11
4Žana Rojc10:40 22:50+08:30
5Sofia Jerkič10:57 53:58+39:38
6Mija Marjanovič10:57 54:01+39:41
7Ema Lepener10:41 73:22+59:02
8Lucija Grah10:41 78:08+63:48
Jerca Kurinčič10:19 MP+ --:--
Gaja Logar10:41 MP+ --:--

Učenke B (2.03km / m / 9KT)

1Nika Eržen11:10 17:45
2Lili Ivana Raj10:32 21:00+03:15
3Iva Katarić11:10 21:49+04:04
4Miša Andrejc10:32 22:57+05:12
5Brina Gantar11:20 25:21+07:36
6Nina Močnik11:25 25:43+07:58
7Lana Košak10:37 32:53+15:08
8Hana Štular10:41 34:12+16:27
9Petra Nagy Abonyi10:41 35:39+17:54
10Taja Vrtnik11:25 36:19+18:34
11Kaja Martinjak11:25 36:31+18:46
12Frida Mezga10:18 37:07+19:22
13Neža Žakelj10:41 42:36+24:51
14Lara Remškar11:17 49:46+32:01
15Eva Grabljevec11:25 78:07+60:22
16Ela Klara Pulko11:25 79:39+61:54
17Pia Ogrinc11:25 80:36+62:51
Ana Cimerman10:41 DNS+ --:--
Mia Feltrin10:57 DNS+ --:--
Ana Požek10:24 DNS+ --:--
Alicja Mlakar10:37 DNS+ --:--
Katja Štukelj10:24 MP+ --:--
Ana Purg10:41 DNS+ --:--
Vilina Lenart10:37 MP+ --:--
Lara Pogorevc10:37 DNS+ --:--

Učenke C (2.72km / m / 13KT)

1Nea Eržen11:10 21:31
2Brina Kölner11:25 23:21+01:50
2Neža Obid11:10 23:21+01:50
4Klara Močnik11:10 23:33+02:02
5Ema Pika Raj10:32 29:00+07:29
6Jana Močnik11:10 32:09+10:38
7Mojca Kunc11:42 32:10+10:39
8Špela Majdič11:10 33:52+12:21
9Maša Macedoni11:42 41:12+19:41
10Kristina Vuilova11:42 43:12+21:41
11Ela Boncelj11:25 44:34+23:03
12Klara Mahkovec10:57 45:10+23:39
13Lara Knaflič11:25 47:00+25:29
14Ema Kočevar10:57 50:50+29:19
15Tija Močnik11:10 53:24+31:53
16Lea Podgornik10:57 53:49+32:18
17Karin Vrtnik11:25 58:49+37:18
18Taja Bertalanič11:23 63:01+41:30
19Lučka Ficko11:34 63:09+41:38
20Brina Frlan11:34 64:12+42:41
21Lana Lešnik10:41 64:57+43:26
22Iris Zver11:34 66:14+44:43
23Sara Ciperle11:25 67:21+45:50
24Marina Vukovič10:41 67:52+46:21
25Neža Zaletelj11:17 68:22+46:51
26Taja Brezac10:41 69:56+48:25
27Živa Pangerc11:25 83:33+62:02
28Eva Grad Rome11:23 88:04+66:33
29Klara Pestotnik Sedej11:23 90:32+69:01
30Lana Vlahovič10:24 96:53+75:22
Eva Škufca11:25 DNS+ --:--
Bia Triller11:25 DNS+ --:--
Lina Štolfa10:57 DNS+ --:--
Klara But11:25 DNS+ --:--
Dunja Majnik11:20 DNS+ --:--
Larisa Gantar11:20 DNS+ --:--
Kaja Veselič10:24 DNS+ --:--
Luna Nikolina Dramlić Černec10:41 DNS+ --:--
Ajda Dovnik10:41 DNS+ --:--
Sara Šegula10:41 DNS+ --:--
Julija Pečanac10:41 DNS+ --:--
Neja Štukelj10:24 DNS+ --:--