Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Šprint tekma v koruznem labirintu - sprint

Orientacijski klub Polaris, Krtina, 29. 9. 2021

A (1.47km / m / 14KT)

1Marko DudicOK SG 15:14
2Igor GavrilovOK Komenda 17:00+01:46
3Tomaž PustOK Komenda 17:46+02:32
4Miro ŠalamunOK Polaris 19:15+04:01
5Igor BončinaOK Slovenske Konjice 23:31+08:17
6Timotej ŠucOK Komenda 35:47+20:33
7Lenart AndrejcOK SG 45:31+30:17

B (0.75km / m / 14KT)

1Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 14:53
2Enej ŠucOK Komenda 18:22+03:29
3Teja ŠucOK Komenda 26:14+11:21
4Tanja MezgaOK SG 33:43+18:50
5Elena Gombač ŠucOK Komenda 47:04+32:11
Frida MezgaOK SG MP+ --:--