Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - MTBO 2021 SOL 5 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Vir, 12. 9. 2021

Družinska (2.66km / m / 11KT)

1Tin ŠucOK Komenda 35:25
2Urška Miheljak Žabot 42:16+06:51

M10 (2.66km / m / 11KT)

1Lenart AndrejcOK SG 11:15
2Aljoša AndrejcOK SG 15:12+03:57
Tejo Gaber RajOK SG MP+ --:--

M14 (3.58km / m / 14KT)

1Tevž MiheljakOK SG 16:02
2Andraž MiheljakOK SG 18:35+02:33
3Enej ŠucOK Komenda 19:53+03:51
4Anže KölnerOK Komenda 20:38+04:36
5Staš SvetecOK SG 21:27+05:25
6Vidjan LenartOK SG 30:00+13:58

M16 (4.66km / m / 18KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 27:45

M21 (6.71km / m / 25KT)

1Žiga AndrejcOK SG 26:45
2Blaž MiheljakOK SG 30:27+03:42
3Dušan PetrovičOK Polaris 30:50+04:05
4Boris BaumanMOK 31:21+04:36
5Gregor AndrejcOK SG 31:43+04:58
6Gregor RajOK SG 32:23+05:38
7David AndrejcOK SG 33:04+06:19
8Miro ŠalamunOK Polaris 34:13+07:28
9Timotej ŠucOK Komenda 40:31+13:46
Blaž PetrovičOK Polaris MP+ --:--
Uroš CankarŠOK MP+ --:--

M45 (5.66km / m / 21KT)

1Herwig AllwingerMOK 25:46
2Walter DravetzOLCG 26:11+00:25
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--
Valter FoškiOK Polaris MP+ --:--
Tomaž PustOK Komenda MP+ --:--

M60 (4.66km / m / 18KT)

1Mirko VodovnikOK SG 29:18

Open (4.66km / m / 18KT)

1Andreja in Peter Vrčkovnik 37:06
Mitja Šavs +-1:54
Luka Šket +-1:54

Ž10 (2.66km / m / 11KT)

1Teja ŠucOK Komenda 29:47
Ida Antonija RajOK SG DNF+ --:--
Inga MarkovičOK SG MP+ --:--

Ž14 (3.58km / m / 14KT)

1Ema Pika RajOK SG 23:29
2Frida MezgaOK SG 43:40+20:11
Lili Ivana RajOK SG MP+ --:--
Miša AndrejcOK SG MP+ --:--

Ž21 (6.12km / m / 23KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 29:40
2Petja BalažičOK SG 31:34+01:54
3Ana ŠalamunOK Polaris 33:37+03:57
4Maja Visinski AndrejcOK SG 34:06+04:26
5Nastja RajOK SG 34:31+04:51
6Katka ŠosterOK SG 38:09+08:29
7Elena Gombač ŠucOK Komenda 58:54+29:14
Irena Hacin KölnerOK Komenda MP+ --:--
Katja WaltherNF Villach MP+ --:--

Ž45 (4.35km / m / 16KT)

1Urška Kordiš MiheljakOK SG 29:35
2Petra StojanOK Komenda 34:46+05:11
Tanja MezgaOK SG MP+ --:--