Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Jugovzhodni Pokal 2021, SOL9 - srednja

Orientacijski klub Brežice, Kostanjevica na Krki, 16. 10. 2021

M10 (0.97km / 20m / 5KT)

1Anze ObidOK Azimut 06:02
2Mihej PrezeljOK Azimut 06:04+00:02
3Val JarcOK Komenda 06:30+00:28
4Kevin KerčmarOK Azimut 07:12+01:10
5Aljoša Bačnar TušarOK Azimut 07:49+01:47
6Mark SerjunOK Azimut 07:52+01:50
7Matic KerševanPD Ajdovščina 12:23+06:21
8Matija KerševanPD Ajdovščina 16:50+10:48
Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--

M12 (1.42km / 30m / 7KT)

1Anže KölnerOK Komenda 09:22
2Beno BizjakOK Azimut 11:40+02:18
3Enej ŠucOK Komenda 12:15+02:53
4Drejc MalusOK Komenda 13:57+04:35
5Lovro KurtanjekOK Azimut 15:31+06:09
Rok SedejOK Azimut DNS+ --:--

M14 (2.04km / 50m / 7KT)

1Rok BogatajOK Azimut 11:40
2Božo BizjakOK Azimut 13:49+02:09
3Tine NovakPD Ajdovščina 14:36+02:56
4Jaka SeljakOK Komenda 16:28+04:48
5Borut GantarOK Azimut 16:47+05:07
6Aljaž KerševanPD Ajdovščina 17:27+05:47
7Ožbej MalusOK Komenda 20:50+09:10
8Enej ČesnikOK Azimut 21:23+09:43
9Jan CokanOK Komenda 21:43+10:03
Job BirsaPD Ajdovščina DNS+ --:--
David SedejOK Azimut DNS+ --:--

M16 (2.98km / 110m / 8KT)

1Luka SeljakOK Komenda 26:13
2Nejc TurkOK Komenda 26:36+00:23
3Primož GantarOK Azimut 30:08+03:55

M18 (3.58km / 180m / 11KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 45:19
2Timotej HribarOK Brežice 100:25+55:06
Matevž KuncOK Tivoli DNS+ --:--

M21A (3.36km / 140m / 13KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 37:06
2Valentin ErženOK Azimut 38:22+01:16
3Tomaž PustOK Komenda 43:03+05:57
4Uroš CankarŠOK 43:06+06:00
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Kristjan GantarOK Azimut MP+ --:--

M21B (2.98km / 110m / 8KT)

1Klemen KendaOK Azimut 34:29
2Borut SeljakOK Komenda 34:52+00:23
3Boštjan BogatajOK Azimut 39:21+04:52
4Franc MalusOK Komenda 40:06+05:37
5Primož PodobnikOK Azimut 44:52+10:23
6Timotej ŠucOK Komenda 44:57+10:28
7Simon KurinčičOK Komenda 47:17+12:48
8Andrej JarcOK Komenda 48:20+13:51
9Andraž DreščekOK Azimut 51:10+16:41
10Gregor Lenasi 55:37+21:08
11Matej VidičOK Azimut 77:24+42:55
12Boštjan BizjakOK Azimut 97:49+63:20

M21E (4.41km / 230m / 17KT)

1Matic BlažOK Komenda 32:18
2Gregor HvalaOK Azimut 41:15+08:57
3Žan RavnikarOK Azimut 43:16+10:58
4Blaž PetrovičOK Polaris 43:37+11:19
5David ČuferPD Ajdovščina 56:41+24:23
6Simon StanonikOK Azimut 60:14+27:56
7Ales FerencOK Tivoli 80:08+47:50

M35 (3.58km / 180m / 11KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 34:20
2Tomaž KremžarOK Komenda 37:06+02:46
3Janko BačnarOK Azimut 37:39+03:19
Matej SedejOK Azimut DNS+ --:--

M45 (3.36km / 140m / 13KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 33:16
2Boris ErženŠOK 41:42+08:26
3Miha ŠkarabotOK Polaris 44:52+11:36
4Igor BončinaOK Slovenske Konjice 50:29+17:13
5Davor PobegaOK Tivoli 57:19+24:03
Robert KuncOK Tivoli DNF+ --:--

M55 (2.98km / 110m / 8KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 35:28
2Aleš BorštnikOK Tivoli 41:28+06:00
3Stanko ČuferPD Ajdovščina 43:13+07:45
4Ivo KetePD Ajdovščina 48:41+13:13
5Marijan LebanOK Azimut 49:59+14:31
6Roman SladičŠOK 105:19+69:51
Silvo BabičOK Komenda DNS+ --:--

M65 (2.44km / 60m / 9KT)

1Vlado SedejOK Azimut 37:51
2Janko LapajneOK Azimut 56:16+18:25

Rekreativna (3.36km / 140m / 13KT)

1Elizaveta Reshetniak 62:46
2Anton HribarOK Brežice 74:13+11:27

Začetniki (0.97km / 20m / 5KT)

1Klavdija PrezeljOK Azimut 12:17
2Tinkara CankarŠOK 37:28+25:11
Tin ŠucOK Komenda DNS+ --:--

Ž10 (0.97km / 20m / 5KT)

1Mija JerajOK Komenda 06:11
2Teja ŠucOK Komenda 06:29+00:18
3Julija BizjakOK Azimut 06:30+00:19
4Jerca KurinčičOK Komenda 07:04+00:53
5Timeja PrezeljOK Azimut 07:49+01:38
6Neža JarcOK Komenda 09:26+03:15
7Katarina KremžarOK Komenda 09:55+03:44
8Leila Ema PoženelOK Komenda 14:48+08:37

Ž12 (1.42km / 30m / 7KT)

1Nika ErženOK Azimut 10:49
2Brina GantarOK Azimut 14:28+03:39
3Ajda JerajOK Komenda 15:35+04:46
4Taja VrtnikOK Komenda 18:37+07:48
5Sara KerševanPD Ajdovščina 31:30+20:41

Ž14 (2.04km / 50m / 7KT)

1Nea ErženOK Azimut 12:13
2Neža ObidOK Azimut 12:54+00:41
3Špela MajdičOK Azimut 16:26+04:13
4Brina KölnerOK Komenda 18:58+06:45
5Jana MočnikOK Azimut 27:12+14:59
Ema KočevarPD Ajdovščina DNS+ --:--
Lea PodgornikPD Ajdovščina DNS+ --:--

Ž18 (3.36km / 140m / 13KT)

1Nika RavnikarOK Komenda 42:06
2Teja TušarOK Azimut 47:35+05:29
3Lana MohoričOK Azimut 52:49+10:43
4Manja LebanOK Azimut 58:03+15:57
5Karin PustOK Komenda 61:34+19:28

Ž21B (2.44km / 60m / 9KT)

1Julija FerencOK Tivoli 29:05
2Urša ŠtanfelOK Azimut 38:49+09:44
3Alenka Vuga SeljakOK Komenda 50:15+21:10
4Spela BogatajOK Komenda 53:56+24:51
5Marta MalusOK Komenda 58:21+29:16
6Maja IsteničOK Azimut 62:06+33:01
7Darja Gorjup PoženelOK Komenda 64:19+35:14
8Nataša BogatajOK Azimut 67:29+38:24
9Jedrt Jevševar 80:02+50:57
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNF+ --:--
Maja ObidOK Azimut DNF+ --:--
Anita Česnik MažgonOK Azimut DNF+ --:--
Tina TušarOK Azimut DNS+ --:--
Katarina SedejOK Azimut DNS+ --:--

Ž21E (3.58km / 180m / 11KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 38:31
2Zala ZavrlOK Komenda 41:38+03:07
3Ana Pia PogačarOK Komenda 42:55+04:24
4Polona JezeršekOK Komenda 43:30+04:59
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 46:05+07:34
6Katja BabičOK Komenda 46:09+07:38
7Monika RavnikarOK Komenda 61:32+23:01
8Neža SlugaOK Polaris 76:10+37:39
Nika PoljanšekOK Azimut DNS+ --:--

Ž35 (3.36km / 140m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 46:39
2Tina MočnikOK Komenda 49:21+02:42
3Irena Hacin KölnerOK Komenda 62:11+15:32
4Ana PlavčakŠOK 65:18+18:39
5Petra ParadižOK Komenda 94:20+47:41
6Maja BlejecOK Tivoli 153:17+106:38

Ž45 (2.44km / 60m / 9KT)

1Saša ŽižekOK Azimut 45:52
2Petra StojanOK Komenda 48:26+02:34
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 54:08+08:16
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 58:37+12:45