Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija
Domov / Stran / Orientiraj.Se Pravno obvestilo

Orientiraj.Se Pravno obvestilo

Pravice intelektualne lastnine
Aplikacija Orientiraj.Se in vsebine, ki jih prikazuje so avtorsko zaščiteno delo.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na aplikaciji izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin aplikacije (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje ...) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev odgovornosti
Orientacijska zveza Slovenije (OZS) se bo trudila, da bodo podatki v aplikaciji Orientiraj.Se pravilni in ažurni in da bo aplikacija delovala nemoteno, vendar OZS niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in posodobitvah spletne strani ne more biti odgovorna za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te.

OZS lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni aplikacijo.

Varstvo podatkov
Kakršnekoli podatke, ki jih OZS pridobi na kakršenkoli nacin preko aplikacije, so namenjeni izkljucno za interno rabo OZS in jih OZS varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Zadnja sprememba tega pravnega obvestila je bila 9. 12. 2018.

Pridite na stalne proge OZS. Poberi čimveč KT na progah in se poteguj za bogato nagrado. Tekmovanje se prične 15.05.2019 in traja do 15.07.2019. Naj zmaga najvztrajnejši:)

SEEOC 2018